Stars
Natali Dizdar ljetuje na Jadranu

Natali Dizdar ljetuje na Jadranu s dečkom Williamom, Francuzom: 'On najviše voli Dalmaciju, naše otoke'

  • Pjevačica Natali Dizdar ovo ljeto provodi na jadranskoj obali
  • Natali, osim odmora i uživanja u suncu i moru, također i radi, odnosno, ima koncerte (sljedeći je na Trsatu, 13. kolovoza)
  • Međutim, pjevačica iz Zadra nema namjeru ostati u Hrvatskoj…

Natali Dizdar je nekoliko godina u vezi s Francuzom Williamom Pergeom. Do početka ove godine je William živio u New Yorku pa je par odražavao vezu na daljinu, koja je navodno trajala godinama. „Osvojio me s više stvari, to je dugo trajalo, godinama. I uspio je. Ili sam ja uspjela, nemam pojma. Sve super, skupa smo, to je to“, objasnila je pjevačica u intervjuu za INmagazin. Ali, početkom ove godine Natali Dizdar odlučila se na riskantnu životnu promjenu i sa svojim višegodišnjim dečkom odselila se u London, gdje su počeli novi, zajednički život. Tamo je radila kao psihoterapetut i nadala se pokretanju vlastite prakse, ali glazbu nije zaboravila. Marljivo je radila i čekala povoljniju epidemiološku situaciju. Nije dugo čekala…

„Iz Londona sam se vratila u travnju radi priprema za prve koncerte, a do tada je atmosfera u Londonu bila drukčija od ove sadašnje jer smo bili u lockdownu koji je trajao nekoliko mjeseci. Mislim da će moji dani kad se vratimo na jesen sasvim drukčije izgledati. Moja obitelj uvijek me podržava u svim odlukama tako da se radujem njihovim budućim posjetima“ – izjavila je pjevačica za Večernji list. 

„Svaki koncert iščekujem s uzbuđenjem, ali i s oprezom s obzirom na to koliko ih je do sada bilo otkazano i to u posljednji trenutak zbog stalnih izmjena pravila. Tako da sam se zapravo opustila tek na dan ona prva dva rasprodana koncerta u zagrebačkoj Laubi. A pamtit ću ih po tome što smo taj prvi dan uz vidno uzbuđenje svi bili i nekako zbunjeni time što smo tu gdje jesmo, i ja i publika i moj bend. Trebalo je nekoliko pjesama da se svi zajedno opustimo i prepustimo muzici i tom čarobnom spoju između glazbenika i publike koji se događa samo na live koncertima“, dodala je Natali.

Natali je također otkrila kako njen dečko William jako voli Hrvatsku, ali i da ona voli Francusku. „William najviše voli Dalmaciju, naše otoke i “Smak svita” od TBF-a“, rekla je. „U Francuskoj najviše volim sveprisutnu estetiku, u arhitekturi, umjetnosti, ali i u ritualima, hrani, prirodi... Općenito strastveni pristup životu. Ali i da su samo sir i vino u pitanju, ne bih se žalila!“

Photo: Shutterstock

Komentari 0