Stars

Naša glumica kuha zdravo - i s tobom dijeli najdraži recept

Zvuči baš nepristojno, ali zavirili smo u tanjur poznate glumice , a ono što smo ondje namirisali morali smo podijeliti s tobom. Glumicu Csillu Barath Bastaić gledamo u ulozi Dine u seriji 'Čista ljubav', a ona pak, čini se, gleda slasne recepte po internetu! Tako je pronašla i ovu  zdravu salatu te podijelila jednostavan recept za  sve missice gurmanice:
"Često pronalazim inspiraciju za zdrave recepte na Instagramu pa sam tako i nabasala na ovu preukusnu zdravu salatu. Zanimljivog je okusa i odličan izbor za sve one koji vole probijati okvire tradicionalne kuhinje". 

 

 

Quinoa&KaleProteinPowerSalad #backtoregime #rich #vitamins #food #foodstagram #yummie #letsbehealthy #evenhelikesit

A post shared by Csilla Barath (@csillbabe) on

POWER SALAD OD KVINOJE I KELJA

Sastojci: 

200g prokuhane kvinoje
200g kelja / narezanog
50g slanutka
5-6 klementina, oguljenih i narezanih
pistacija / očišćeni i narezani / količina po volji
šipak
3 žlice maslinovog ulja
1 žlica melase
1 češanj češnjaka / protisnut
1 žličica suhe mente
1 žlicica himalajske soli
papar


Priprema: Sve sastojke potrebno je, naravno, izmiješati, a zatim uživati!

Zdravi recepti koje Csilla spravlja nisu, otkriva nam, dio nekog strogog režima već je, kaže, glumačkom životu morala prilagoditi i način prehrane.
 

 

SayCheese 💖 @bojana.gv 💖#lagrma #zadovoljnahr #event #promoting #new #tvseries #actressreunion

A post shared by Csilla Barath (@csillbabe) on

"Ne postoji nikakav poseban režim osim onog da nastojim jesti što zdravije i raznolikije. Snimanje serije 'Čista ljubav' ne ostavlja puno vremena za kuhanje tako da su obroci koji se naprave relativno brzo, poput ove salate, za mene od iznimne važnosti. Jako volim jesti i na mene ne djeluju stroge dijete i zabrane. Obrok jednostavno mora biti ukusan, ne samo zdrav. Potreba za zdravijom prehranom koja je bogata vitaminima i mineralima dolazi spontano uslijed redovitih treninga kod sjajnog Marija Valentića", kaže nam glumica. 

 

3chicksAndWine #friends #love #party #talktillyoudrop

A post shared by Csilla Barath (@csillbabe) on


Njezina dobitna formula su treninzi i umjerenost u jelu:
"U svemu treba naći mjeru pa tako i u prehrani. Balans je bitan. Ono što smatram da je presudno za zdravlje, a to mi je bitnije nego estetski dojam, je ne preskakati doručak i ne jesti prekasno navečer. Ako je moguće jesti više manjih obroka dnevno i ne zabranjivati si ništa jer onda je potreba za tim 'zabranjenim voćem' samo veća. Kad smo već kod toga...čeka me baš jedna sočna kremšnita!".  

Photo: Instagram

Komentari 0