Stars

Napustio nas je tata Danny iz Pune kuće, evo gdje je danas ostatak ekipe legendarne serije

  • Serija Puna kuća mnogima je bila omiljeni sitcom '90-ih, a generacije su odrastale uz zabavnu i toplu obitelj Tanner
  • Simpatičan tata Danny odgajao je svoje tri kćerkice uz pomoć svojih najboljih prijatelja, Jessyja i Joeya
  • Bob Saget, koji ga je utjelovio, jučer je preminuo, a nostalgija nas je potaknula da se prisjetimo i ostatka glumačke ekipe i saznamo gdje su oni danas

Uz obitelj Tanner iz serije Puna kuća odrastali su mnogi gledatelji kojima je ovaj sitcom postao nepresušan izvor sreće i obiteljske topline. Njihove su se dogodovštine mogle pratiti kroz osam sezona, od 1987. do 1995. godine, a 2016. godine Netflix je seriju obnovio za još pet sezona koje su se snimale do 2020. godine.

Serjia prati jednoga od najdražih tata s ekrana, Dannyja Tannera, koji odgaja svoje tri kćerke uz pomoć svog šogora i najboljeg prijatelja, i to uz puno ljubavi i smijeha. Obožavatelje i bližnje je zato shrvala vijest da je glumac koji ga je utjelovio, Bob Saget, jučer preminuo u 65. godini života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bob (@bobsaget)

Upravo je on devet godina bio i narator proslavljene serije Kako sam upoznao vašu majku, a prva mu je ljubav, uz glumu, uvijek bila i komedija. Mnogi ga se sjećaju i kao voditelja Šaljivoga kućnog videa, humoristične emisije koja se osamdesetih prikazivala i kod nas i bila je jedna od najgledanijih. 

Bob Saget je nastupao kao komičar sve do posljednjeg dana svog života. Iz prvoga braka ima troje djece, a posljednje je četiri godine bio u braku s novinarkom Kelly Rizzo.

Puna kuća Možda vas zanima Fanovi 'Pune kuće' oduševljeni – fotografija odala snimanje novih nastavaka popularne serije? Rubrika Life&style Life&style

Zanimalo nas je gdje danas ostatak ekipe koja nam se posebno urezala u sjećanje na djetinjstvo.

John Stamos kao Jesse Katsopolis

Ujak Jesse osvojio nas je svojim šarmom, izgledom i skrivenim senzibilitetom cool frajera, a glumac koji ga je utjelovio je Jesse Katsopolis. Nakon ove serije pojavio se u drugim uspješnicama kao što su ER, Glee te u Netflixovom hitu You. Osim glumom bavi se i glazbom, a zanimljiv je podatak i da se pojavio u videu legendarnog hita The Beach Boysa, Kokomo. Od 2018. godine u braku je s glumicom Caitlin McHugh, a te im se godine rodio i prvi sin kojem su dali ime Billy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Stamos (@johnstamos)

Dave Coulier kao Joey Gladstone

Dave Coulier glumio je Joeyja, najboljega Dannyjevog prijatelja iz djetinjstva koji mu pomaže odgojiti tri kćerkice. Nakon serije nastavio se baviti stand-up komedijom, ali je postao i voditelj nekolicine popularnih zabavnih sadržaja. Bio je u vezi s pjevačicom Alanis Morissette, aod 2014. godine je u braku s kinematografkinjom Melissom Bring.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dave Coulier (@dcoulier)

Candace Cameron Bure kao D.J. Tanner

Najstariju kćerku obitelji Tanner, D.J., utjelovila je Candace Cameron. Ubrzo nakon završetka snimanja serije upoznala je svoga supruga, hokejaša Valerija Burea, s kojim se vjenčala 1996. godine, a par danas ima troje djece. U to vrijeme, nakon serije, kako je priznala, borila se s poremećajem prehrane koji se pojavio nakon odlaska iz Hollywooda. Usredotočila se na odgoj djece, a paralelno su se počeli javljati zdravstveni problemi. O tome je iskreno progovorila i u svojoj knjizi 2011. godine. Kasnije je glumila u nekoliko filmova i TV seriji, a nastupila je i u showu Ples sa zvijezdama.

Jodie Sweetin keo Stephanie Tanner

Lik srednje sestre utjelovila je Jodie Sweetin, a to joj je bila i najpopularnija uloga. Kasnije se pojavila u nekolicini filmova, ali je njezin privatni život javnosti, čini se, zanimljiviji.

Možda vas zanima Sjećaš li se neponovljive ekipe iz 'Pune kuće'? Ponovo su se okupili, a za to imaju vrlo dobar razlog Rubrika Life&style Life&style

Majka je dvoje djece, a 2015. godine rastala se treći put. Godinama se borila s ovisnošću, a o tome je pisala i u knjizi u kojoj je priznala i da je pijana vozila dijete. Pojavila se i u novim epoizodama omiljene nam serije.

Mary-Kate i Ashley Olsen kao Michelle Tanner

Najmlađu djevojčicu obitelji Tanner utjelovile su svjetski popularne blizanke Olsen, i to u dobi od 6 mjeseci. Nakon ove serije glumile su u velikom broju filmova, a nakon toga su napustile Hollywood kako bi  se posvetile karijeri u modi. Ponude za povratak u svijet glume i dalje odbijaju, fokusirajući se na svoju modnu marku The Row. Kad je riječ o privatnim životima, poznato je da se još sredinom 2000-ih Mary Kate borila s poremećajem prehrane. Vjenčala se sa 17 godina starijim Olivierom Sarkozyjem 2015. godine, no nakon pet godina braka se rastala. Ashley je posljednjih godina u vezi s umjetnikom Louisom Eisnerom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Stamos (@johnstamos)

Lori Loughlin kao Becky

Rebecca Donaldson vjenčala se s ujakom Jessyjem i postala novo pojačanje simpatičnoj obitelji. Ujnu Becky utjelovila je Lori Loughlin koja je nakon serije snimila još nekolicinu filmova i serija. Našla se usred skandala 2019. godine kad je sa suprugom navodno podmitila službenike kako bi njihove kćeri mogle pohađati prestižno kalifornijsko sveučilište. Unatoč tome nastavila se baviti glumom.

Andrea Barber kao Kimmy Gibbler

Najbolja prijeteljica D.J. Tanner bila je Kimmy, a nju je glumila Andrea Barber. Ona se nakon serije fokusirala na obrazovanje, odrađivala praktični rad u UN-u, a kasnije i magisterij na ženskim studijima. Osim toga, bila je u braku 12 godina, a sada s bivšim suprugom odgaja njihovo dvoje djece. U glumu se nedavno nakratko vratila za potrebe novih epizoda serije. 

Photo: None

Komentari 0