Stars

Naomi Campbell uživa u Dubrovniku. A kako izgleda u badiću?

Britanski topmodel Naomi Campbell na Jadran stigla na jahti, a potom je u društvu prijatelja uživala na večeri u Dubrovniku

Još jedan dokaz da je Hrvatska ove godine apsolutna hit destinacija među zvijezdama je i dolazak "Crne pantere" Naomi Campbell. Slavna britanska manekenka u društvu prijatelja plovi Jadranom, a njezina prekrasna figura ni u 48. godini nije mogla proći nezapaženo! 

 | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell

Naomi na jahti društvo pravi francuska glumica Farida Khelda i njezina obitelj te Francuz Vincent Darre. Nakon odmaranja i sunčanja na jahti, Naomi i Farida veslale su u kanuu oko jahte, dok je sin francuske glumice skijao na vodi. 

 | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell

Možda vas zanima Đurđa Tedeschi u prozirnoj haljini nije mogla proći nezapaženo Rubrika Moda Moda  | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell

Naomi je sinoć na svom Instagram profilu objavila fotografiju u bikiniju, a fanovi nisu prestali komentirati njen besprijekoran izgled. I stvarno, za Naomi kao da je vrijeme stalo jer izgleda potpuno identično kao i prije 20-tak godina dok se aktivno bavila modelingom i svojedobno slovila za najtraženiju manekenku na svijetu. 

 

Objavu dijeli Naomi Campbell (@naomi)

Nakon cjelodnevnog uživanja na jahti, Naomi se s prijateljima prošetala starim gradom Dubrovnikom, nakon čega je uslijedila i večera u jednom od obližnjih restorana. 

 | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell

Crna pantera naprosto nije mogla proći nezapaženo, a osim fotografa koji su je slijedili u stopu i slučajni prolaznici okretali su se za njom na svakom koraku. Naomi je za Dubrovnik odabrala maxi crnu haljinu sa zlatnim aplikacijama, odgovarajuće ravne sandale u stilu gladijatorica i mini crnu bucket torbicu.

 | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell

Ni prekrasna Naomi očito nije mogla odoljeti čarima Lijepe naše, a jedva čekamo vidjeti gdje bi se dalje mogla zaputiti brodom. Možda Korčula? Možda Hvar?

 | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell

Photo: Marko Lukunic/Pixsell

Komentari 0