Moda

Đurđa Tedeschi u prozirnoj haljini nije mogla proći nezapaženo

Griješi li ova žena ikada? Dubrovačke ljetne igre omiljeni su joj ljetni događaj, a ovim outfitom Đurđa Tedeschi ponovno dokazuje kako nije jedna od onih koje igraju na sigurno

Đurđa Tedeschi već godinama slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a zbog svojeg nepogrešivog modnog ukusa završila je i na stranicama Voguea. Gdje god se pojavi, plijeni pažnju. Što god odjene, izgleda savršeno. Fantastična od glave do pete, Đurđa Tedeschi zaslužuje medalju za stil.

Na 69. Dubrovačkim ljetnim igrama sinoć je održana baletna izvedba Shakespeareove drame Macbeth, a Đurđa Tedeschi sjedila je u prvom redu. U polu-prozirnoj haljini, zlatnim cipelama na vezanje i svojem omiljenom modnom dodatku - šeširu, gospođa Tedeschi nije mogla proći nezapaženo. 

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL Đurđa Tedeschi na 69. Dubrovačkim ljetnim igrama

Naizgled jednostavna haljina ustvari se sastoji od nekoliko slojeva i printeva, a krojem podsjeća na kaftan. Haljina s potpisom pariške modne kuće Balenciaga savršeno se slaže sa zlatnim Marni cipelama na vezanje, a cijeli je look gospođa Tedeschi zaokružila crnom pismo-torbicom te avangardnim šeširom, po kojem je uvijek tako prepoznatljiva. 

 | Autor: farfetch.com farfetch.com Balenciaga Double Kaftan Dress (1,638 eura) i Marni High Heel lace-up Pumps (295 eura)

Možda vas zanima WOW! Zanosna brineta sa Straduna pokazala je da se i crna može super nositi ljeti Rubrika Moda Moda
Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Komentari 0