Stars
Naomi Campbell

Naomi Campbell tako skriva kćer da joj se ne zna ni ime. No sad je objavila četiri fotografije s malenom

  • Naomi Campbell se dobro zabavlja s prijateljima na Maldivima, što je potkrijepila fotkama na Instagramu  
  • Također je ugodno iznenadila fanove prekrasnim snimkama svoje kćeri s odmora
  • Slavni model inače toliko čuva privatnost svog djeteta da malenoj ne znamo ni ime!

Supermodel Naomi Campbell rijetko na Instagramu daje uvid u svoj život majke. Međutim, tijekom predivnog odmora s prijateljima na Maldivima, napravila je iznimku pa je podijelila četiri preslatke fotografije sa svojom kćeri u istoj modnoj kombinaciji. 

 | Autor: Instagram @naomi Instagram @naomi

Kendall Jenner Možda vas zanima One su najbolje plaćeni modeli na svijetu, s najmanjom zaradom od 19 milijuna dolara Rubrika Stars Stars

I mama i kći u bijelim haljinama

Ruku pod ruku, Naomi i njezina kći hodaju stazom duž plaže. Obje nose bijelu, prozračnu haljinu - taman za tamošnje visoke temperature. Zatim malena vrlo pažljivo ispituje kristalno čistu, tirkiznu vodu. Ovi intimni trenuci s odmora otkriveni su na fotografijama pet i šest iz galerije slika koje je legenda britanske modne piste podijelila na Instagramu uz natpis 'Mood: My love & Maldives twilight'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Njezinih gotovo 14 milijuna pratitelja je oduševljeno, marljivo stavljaju crvena srca u stupcu komentara i ostavljaju riječi poput 'prekrasna mama' ili 'srce mi se topi'. Snimke sedam i osam također tjeraju srca obožavatelja da brže kucaju. Mama Naomi, s punom torbom za plažu i igračkama, za ruku vodi kćer koja je u preslatkom bikiniju neonske boje.

 | Autor: Instagram @naomi Instagram @naomi  | Autor: Instagram @naomi Instagram @naomi

U sljedećem kadru mama i kći ekipa uživaju u prekrasnom zalasku sunca uz more. Trenuci koje će njih dvije vjerojatno zauvijek pamtiti.

 | Autor: Instagram @naomi Instagram @naomi

Dijete putem surogat majčinstva ili…?

U svibnju 2021. Naomi Campbell također je na Instagramu objavila da je po prvi put postala majka. Lice svoje bebe otkrila je tek u veljači sljedeće godine sa zadivljujućom fotografijom na naslovnici britanskog Voguea u ožujku. 

Nedavno se kći manekenke, čije ime nije otkrila, niti je li u njezin život ušla putem surogat majčinstva (premda tvrdi da je rodila, ali nitko nije primjetio niti znao za trudnoću, a i Naomi je u tom trenutku imala 50 godina), pojavila na društvenim mrežama u ožujku. Riccardo Tisci, kreativni direktor u Burberryju, podijelio je grupnu fotografiju s Naomi i njezinim djetetom na vjenčanju glavnog urednika 'Voguea' Edwarda Enninfula.

Možda vas zanima Spice Girls opet na okupu: Zapjevale su svoj hit na privatnoj zabavi, a sve je snimio David Beckahm Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0