Stars
Scarlett Johansson

Nakon što je skrivala trudnoću, Scarlett Johansson rodila je sina. Mali je dobio vrlo svemirsko ime...

  • U svom trećem braku, s Colinom Jostom, Scarlett Johansson rodila je svoje drugo dijete
  • Glumica, naime, ima i sedmogodišnju djevojčicu Rose iz braka s francuskim novinarom Romainom Duriacom
  • Par jebio vrlo diskretan u vezi trudnoće (Jost je službeno to potvrdio sam dan prije poroda), a da je Scarlett rodila objavio je na svom Instagram profilu u srijedu. Otkrili su već i ime

Scarlett Johansson (36) i njezin tri godine stariji suprug, komičar, glumac i zvijezda showa Saturday Night Live, Colin Jost u srijedu su dočekali svoje prvo zajedničko dijete. Iako se u srpnju (tek!) počelo šuškati da je glumica trudna, par je bio vrlo tajnovit i nikad to nisu potvrdili. Jost je službenu potvrdu dao, onako usput i kratko, tijekom jednog stand-up nastupa samo dan prije poroda, a da je rodila sina objavio je na svom Instagram profilu u srijedu. 

Scarlett i Colin vjenčali su se u listopadu 2020., a glumica ima i kći Rose Dorothy koja će uskoro navršiti sedam godina. Malena je rođena 30. kolovoza 2014. iz glumičinog braka s bivšim francuskim  novinarom koji se prebacio u oglašivačku branšu Romainom Dauriacom. Johansson and Dauriac razišli su se dva mjeseca nakon Roseinog rođenja. 

Johansson i Jost zaručili su se u svibnju 2019. nakon dvije godine veze; glumica je zaručnički prsten od 11 karata pokazala tog srpnja na pozornici San Diego Comic-Cona, a vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u listopadu 2020. Otkrivajući i ime dječaka Jost je na Instagramu napisao da su "dočekali sina Cosma".

Najljepši dekolte pokazala je Scarlett, najizazovniji Charlize, ali svi ipak pričaju o haljini Kate Middleton

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Jost (@colinjost)

Ime nije "kozmičko" mada asocirai očito korijen vuče iz grčke riječi "kozmos" ili svemir. Wikipedija kaže kako je riječ o britansko-talijanskom imenu koje znači red, pristojnost i ljepotu. Ovo je engleski oblik talijanskog imena Cosimo koje je u 18. stoljeću u Britaniju uveo škotski plemić, drugi vojvoda od Gordona nazvavši sina i nasljednika po svom prijatelju Cosimu III. de Mediciju.

Photo: Instagram@scarlettjohanssonworld

Komentari 0