Moda

Najljepši dekolte pokazala je Scarlett, najizazovniji Charlize, ali svi ipak pričaju o haljini Kate Middleton

  • Na jučerašnjoj dodjeli nagrade BAFTA mogli smo vidjeti doista prekrasne haljine
  • Prevladavala je jednostavnost i ukus - možda nam je malo i nedostajao hollywoodski glamur i kič?
  • Izdvojili smo najljepše haljine, svaku po svom kriteriju

Na jučerašnjoj dodjeli nagrade Britanske filmske akademije najvažnije nagrade pobrali su za najbolji film i najbolju režiju remek-djelo "1917", a nagradama za najbolja glumačka ostvarenja ovjenčali su se Rene Zellweger za svoju izvedbu legendarne holivudske zvijezde Judy Garland u biografskom filmu "Judy" te Joaquin Phoenix za ulogu u filmu "Jocker".

No, kao i na svakom sličnom događanju gotovo jednako kao filmovi i nagrade u fokusu su bile i toalete okupljenih dama. Možemo reći da su globalno bile "diskretnije" od toaleta kakve viđamo na Oscarima, ali i drugim američkim dodjelama poput Grammyja. Bilo je mnogo haljina jednostavnih krojeva, jednobojnih i prije elegantnih i ukusnih nego raskošnih. Mnoge od njih bile su za svaku pohvalu, no možda nam je malo i nedostajalo tog glamura i, nerijetko, kiča. Ipak, evo neki naših favorita...

1. Scarlett Johansson - najljepši dekolte

Predivna Scarlet zablistala je u Versaceovoj haljini u stilu 20-ih godina prošlog stoljeća punoj blještavih kamenčića i perja (toliko o neraskošnim haljinama iz uvoda), prekrasne ružičaste boje. S puno ukusa haljina je istaknula i glumičin lijep dekolte.

 | Autor:

2. Charlize Theron - najsmioniji dekolte

Bravo, bravo za Charlize! Njezina ljubičasta haljina s Diorovim potpisom nije nam posebno zapela za oko, ali glumicu koja je bila nominirana za najbolju ulogu u filmu "One su bombe" hvalimo jer je dovoljno smiona i dovoljno lijepa da takav dekolte isfura s 44 godine, a koliko možemo vidjeti, estetski kirurzi tu nisu imali svoje prste. 

 | Autor:

3. Kate Middleton - haljina o kojoj se najviše priča

Kao što i priliči pripadnici kraljevske obitelji, Kate se nije razbacivala seksepilom, ali njezina haljina, baš kao neka koju bi odjenula kakva kraljevna u Disneyevom crtiću, dobila je najviše komentara, i to pohvalnih. Potpisuje je brand Alexander McQueen, a o njoj se puno govori i stoga što ovo nije prvi put da je vojvotkinja od Cambridgea nosi. Pohvale Kate za skromnost i recikliranje skupe odjeće.

 | Autor:

4. Dokazale su da je jednostavnost na cijeni

Izdvojili smo i tri najljepše haljine koje su dokaz da je jučer u londonskom Royal Albert Hallu jednostavnost bila na visokoj cijeni. Pogledaj kako su je lijepo nosile Zoe Kravitz koja je došla u zlatnoj Saint Laurent haljini sa šljokicama, Rene Zellwegger u nježno ružičastoj Pradi te Emilia Clarke koja je odjenula Schiaparelli.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

 


 
Photo: None

Komentari 0