Stars
Jada Pinket Smith

Nakon potpunog gubitka kose, Jada Pinket Smith povukla je potez koji nadahnjuje

  • Jada Pinkett Smith pati od alopecije odnosno gubitka kose
  • Glumica je to javno prvi put objavila 2018. godine učinivši problem ćelavljenja žena temom za razgovor
  • Nešto prije svog 50. rođendana usudila se napraviti hrabru promjenu 

Jada Pinkett Smith (49) napravila je hrabar korak prije tri godine (2018.) i učinila temu alopecije odnosno gubitka kose od kojeg i sama pati predmetom svog talk showa „Red Table Talk“. Kao razlog zašto je tada tu temu objavila javno, navela je mnoga pitanja koja je dobila o turbanu koji je tada nosila prikrivajući ćelavost. Svojoj kćeri Willow (20) i majci Adrienne (67) priznala je: „Bilo je zastrašujuće kad je počelo. Jednog sam se dana našla pod tušem i odjednom sam imala pregršt kose na rukama.“ Od straha od ćelavosti naježila sam se."

Jada Pinkett Smith: Inspirirana novom frizurom

Vodila je svoj talk show „Red Table Talk“ sa šeširom zbog kojeg bi se osjećala kao da to nije ona, kao da nosi krinku. Međutim, s vremenom se Jada pomirila s gubitkom kose i prihvatila to. Supruga Willa Smitha (52) objavila je na Instagramu sliku obrijane glave na kojoj stoji pored kćeri Willow.

Možda vas zanima Dok ćelavost supruge Jade Will Smith brani šamarom, žene s alopecijom govore kako je živjeti bez kose Rubrika Life&style Life&style

Napravi ovaj jednostavan test kod kuće i otkrit ćeš gubiš li previše kose

„Willow me natjerala na to jer je bilo vrijeme da se pokažem“, napisala je o fotografiji koja prikazuje dvije prekrasne snažne žene. Glumica, koja će u rujnu proslaviti 50. rođendan, također je rekla da će joj pedesete biti radost s ovom ćelavom glavom. Tu procjenu dijele mnogi njeni sljedbenici. U komentarima joj obožavatelji i prijatelji čestitaju na novom izgledu.

Photo: Shutterstock

Komentari 0