Stars 24. studenoga 2017.

Najzabavnija holivudska ljubavna hobotnica ovog trenutka

Jennifer Lopez se udaje za Alexa Rodrigueza, a njezini bivši Marc Anthony i Casper Smart se grle i nadaju da će biti pozvani na svadbu baš kao i Jenniferina frendica Cameron Diaz koja je nekad hodala s mladoženjom, ali i Jenniferinim bivšim P Diddyjem... možeš li pratiti?

Tvoj bivši druži se sa tvojim drugim bivšim. Ono, baš su si frendovi. Izlasci, zajednički selfieji.... Je li to moguće?! Ili zamisli situaciju u kojoj ispijaš kave s bivšom svog bivšeg?! To zvuči još manje moguće! Pokušavam vrtiti taj film u glavi i zapravo, da, itekako je moguće. Ok, u mom slučaju nismo nas dvije bivše baš BFF-ice, ali znamo se čuti, popričati i začiniti razgovor pričama o BIVŠEM!
Da, na prvu se ove kombinacije čine nemogućima, ali mi vam donosimo dokaze da su takve kombinacije moguće – posebno u Hollywoodu. 
Na ovo su nas nagnali mučkarci dive Jennifer Lopez, bivši joj suprug Marc Anthony i bivši dečko Casper Smart. I dok je J Lo nedavno objavila kako se zaručila za sadašnjeg, Alexa Rodriqueza, njezini bivši objavili su na društvenim mrežama da se vole tek  nakon prekida sa seksi pjevačicom.
 


Naime, Jennifer je nakon razvoda od 'kralja salse' Marca Anthonija, s kojim ima dvoje djece, bila u vezi s mlađahnim plesačem Casperom Smartom, s kojim je prekinula zbog njegove nevjere.  A da 'zle krvi' među ova dva 'bivša' nema  - dokaz je i njihovo druženje na Marcovom koncertu. Da bi stvar bila zanimljivija, bivši je suprug izrazio želju da bi volio ga bivša supruga pozove na vjenčanje sa sadašnjim zaručnikom!   | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
"Nadam se da sam pozvan!" - kratko je prokomentirao Marc na upit novinara za jedan strani časopis.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
 

Objašnjenje za ovakva druženja bivših, potražili smo u psihologiji. Evo 'dijagnoze': 
"Smatra se da kada ljudi ostanu u odnosu s bivšom ili bivšim da se nikada nisu voljeli ili da neka vrsta ljubavi još tinja. Bivanje u nekoj vrsti odnosa dva bivša partnera ili partnerice još dodatno zbunjuje. Što se tiče žena, nekako je prihvaćenije da bi se dvije "bivše" nekako mogle tolerirati. Evolucijski primjer za to su haremi u turskoj ili gineceji u starogrčkoj kulturi. Pogotovo što u modernoj kulturi sami biramo partnera/icu te su oni najčešće slični po vrijednostima, interesima i crtama ličnosti. S druge strane, prijateljski odnos dva muškarca, koji su bivši partneri neke žene, začuđuje. Obojica bi trebala, prema evolucijskoj teoriji, ući u neku vrstu rivalstva kako bi oplodili ženku i nastavili vrstu. Međutim, spomenuti događaj se dogodio u Hollywoodu, kolijevci novih trendova, pa možda taj trend nestane isto tako kako je nastao", objasnio nam je poznati psiholog Hrvoje Maleković. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

No, ovaj ljubavni labirint krije još neke zanimljivosti. Naime, glumica Kate Hudson 2009. godine hodala je sa zavodnikom s početka naše priče, Jenniferinim zaručnikom Alexom Rodriguezom, a godinu dana kasnije prepustila ga je prijateljici glumici Cameron Diaz. I nije to sve, ove su dvije ljepotice podjelile još jednog dečka! Justina Timberlakea.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
Njima je shareanje istih komada očito fetiš! Pogotovo Kate. Ona je naime uspjela zavesti dva frenda – glumca Owena Wilsona i biciklistu Lancea Armstronga. Njih su dvoje ostali frendovi, a ista im se (ne)greška dogodila i sa Sheryl Crowe!
Možete li pratiti?

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
Pa kad smo već ovu priču započeli slavnom J Lo, red je da s njom i zatvorimo ovaj koloplet ljubavno-prijateljskih odnosa. 
Uvjereni smo da latino zvijezdi niti malo ne smeta druženje bivših Marca i Caspera, jer je i ona učinila isti 'grijeh'. Naime kako smo i spomenuli – njezin sadašnji Alex, hodao je sa njezinom frendicom Cameron, a kako se ljubi poznati repper P Diddy – mogu zajedno pričati na kavici, jer i s njim obje hodale!

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Cameron Diaz i njezini bivši P. Diddy i Alex Rodriguez, s tim da je prvi i bivši njezine prijateljice Jennifer Lopez, a drugi Jenniferin aktualni dečko. Skroz smo se pogubili Kakve frendice – što je moje, to je i tvoje! Imaš li ti takvu frendicu?!  Razmisli malo, sigurno postoji negdje neka tajna veza koja vas je možda spojila još jače. 

 

Komentari 0