Stars

Najstarija kći Jessice Albe neodoljivo je nalik svojoj lijepoj majci, zar ne?!

  • Jessica Alba snimljena je u društvu starije kćerkice Honor Marie Warren
  • 10- godišnja djevojčica slika je i prilika poznate mame
  • Jessica i Cash Warren imaju troje djece - Honor, Heaven i Hayes

Jessica Alba (37) majka je troje djece i zna ponekad objaviti pokoju njihovu fotografiju na društvenim mrežama, iako ne baš prečesto pa smo se baš iznenadili kad smo vidjeli njezine posljednje fotografije iz šetnje s najstarijom kćerkom Honor (10). 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

 

Jessica i 10- godišnja Honor prošetale su ulicama Los Angelesa držeći se za ruke. Vrlo jednostavno odjevene, Jessica u crnu haljinu i traper košulju dok je na nogama imala crne glomazne gležnjače, a Honor baš onako kako priliči djevojčici u opuštenom izdanju-  u crvenoj trenirci s motivima srca i popularnim Adidas tenisicama. Smeđokose majka i kći, kao finalni touch svojim stylinzima odabrale su sunčane naočale.  

Možda vas zanima Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Podsjetimo, Jessica osim Honor ima još dvoje djece, 7-godišnju Heaven i jednogodišnjeg sina Hayesa koje je dobila u braku s redateljem Cashom Warrenom (40). Par će uskoro proslaviti 11. godišnjicu braka, a i dalje izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana. Na Instagramu možemo često uživati u idiličnim obiteljskim fotografijama, a ne može se ne primijetiti kako su njihova djeca prava kombinacija svojih zgodnih roditelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0