Stars

Najdrastičnije celebrity transformacije kose u 2018. Sviđaju li ti se?

Svi znamo da s vremena na vrijeme jednostavno trebamo neku promjenu kada je riječ o izgledu, a ako nas pitaš, ne postoji bolji način za to od promjene frizure. S nama se, očigledno, slažu i velike zvijezde!

Čak i nama običnim smrtnicama svaka frizura dosadi nakon nekog vremena, međutim, kada se radi o slavnim osobama, ne postoji estetska trajnost zahvaljujući raznim ulogama i moru crvenih tepiha. Bez obzira je li u pitanju promjena boje ili dužine, transformacija kose uvijek ispadne kao potpuna preobrazba. Kao dokaz tu su neke od najvećih zvijezda, što stranih, što domaćih. 

Pogledaj neke od najvećih promjena frizura u ovoj godini (do sada!), i pripremi se da i sama napraviš sljedeći veliki korak!

Marijana Mikulić

I naša se glumica također odlučila za veliku promjenu i to potpuno neočekivanu! Marijana Mikulić tako se transformirala iz brinete u plavušu, a dužinu kose nije mijenjala. Na svom je Instagram profilu najavila još jednu promjenu, koju, kako kaže, nije uspjela izrealizirati do kraja zbog nemogućnosti sjedenja (glumica je trudna s trećim sinom). Na kakvu god promjenu mislila, sigurne smo da će i ona biti sjajna baš kao i ova!

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima 3 zagrebačka frizera otkrila su nam top trendove za ljeto Rubrika Beauty Beauty

Jennifer Lopez 

Ovu glazbenu divu gotovo uopće nemamo priliku vidjeti s kratkom ili polukratkom kosom (osim u glumačkim ulogama), pa nas je ova transformacija itekako iznenadila! JLo je za ovogodišnju Met Galu napravila jednu od najdrastičnijih promjena frizura ikada i skratila svoju prekrasnu bujnu kosu (o kakvoj vjerojatno sve maštamo) do ramena. Ako ovo nije hrabrost, onda ne znamo što jest! Ali, kada pogledamo novu frizuru kako joj odlično stoji, dođe nam da i mi skratimo kosu - odmah!

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Irina Shayk

Da nam je netko prije samo mjesec dana rekao da ćemo vidjeti Irinu Shayk sa šiškama i kratkom kosom, ne bismo mu vjerovale. Slavna manekenka oduvijek je poznata po dugoj, smeđoj kosu, no očito je se zasitila pa je napravila drastičan rez - doslovno! Za veliku promjenu odabrala je popularni bob dužine do brade - i kratke šiške! To nam je možda bio najveći šok. U svakom slučaju, ogromna promjena! Samo što joj, prema našem mišljenju, bolje stoji duga kosa. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Mila Kunis

Tamnokosa glumica u posljednjih je godinu dana napravila čak tri promjene svoje kose, no ova posljednja je najupečatljivija! Mila Kunis je krajem prošle godine skratila dugu kosu na lob srednje dužine, početkom ove još je malo skratila kosu na srednji bob, a nedavno je napravila još jedan rez i to - šiške! Glumica se odlučila za neravne šiške do obrva, koje su se odlično uklopile uz srednji bob. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima Evo kako ćeš odabrati frizuru koja će sigurno pristajati tvom licu Rubrika Beauty Beauty

Maja Šuput

Duga plava kosa Maji Šuput već je dugi niz godina zaštitni znak, ali prije samo tri mjeseca odlučila je da je vrijeme za veliku promjenu. Iako ju je frizerka isprva ošišala na bob srednje dužine, na kraju je, ipak, pobijedio kratki bob, koji joj, moramo priznati, odlično pristaje. Sudeći po tome da je pjevačica ostala vjerna svojoj prepoznatljivoj plastinasto plavoj boji, čini se da još uvijek nije spremna za drastičnu promjenu boje kose. No, već je svakako velika promjena dužine jako hrabar potez

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Leighton Meester

Leighton Meester, poznatija kao Blair Waldorf iz hit serije Tračerica, oduvijek je vjerna smeđoj kosi i upravo po njoj je postala prepoznatljiva. Nedavno je glumica napravila radikalnu promjenu svoje kose - dugu kosu skratila je na lob srednje dužine, a krestenjasto smeđu boju zamijenila je platinasto plavom. Da bi postala plavuša, trebalo je čak sedam sati, koliko je provela u jednom njujorškom salonu. Promjena je stvarno fantastična pa se čekanje itekako isplatilo. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Photo: INSTAGRAM
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bla

    bez veze