Stars

Nagađa se da Goran Bogdan ljubi 11 godina mlađu srpsku glumicu. Što on kaže na to?

  • Priča se da 38-godišnji Goran Bogdan ima novu djevojku
  • O privatnome životu slavnoga hrvatskog glumca i miljenika žena malo se zna
  • Srpska glumica Jovana Stojiljković, s kojom ga povezuju, 11 je godina mlađa od njega

Naveliko se bruji o navodnoj novoj ljubavnoj vezi poznatoga hrvatskog glumca. Goran Bogdan, priča se, u vezi je već nekoliko mjeseci i to s 11 godina mlađom srpskom glumicom Jovanom Stojiljković. Čini se da su priče utemeljene na njihovom nedavnom susretu pri kojem je 38-godišnji miljenik žena kolegicu iznenadio cvijećem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) on

Naime, nakon premijere njezine predstave "Nečista krv" u srpskom Narodnom pozorištu, u kojoj Jovana igra glavnu ulogu, glumac ju je dočekao s velikim buketom cvijeća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) on

Možda vas zanima Mislili su da sam luda, ali morala sam ovo probati na jedan dan Rubrika Life&style Life&style

Goran ni inače o svojem privatnom životu, pa tako ni sada o navodnoj djevojci, ne želi govoriti, pa je za srpsku Gloriu, kad su ga nazvali i pitali bi li se za njihov časopis fotografirao s Jovanom, odlučno odbio dodajući da ne želi pričati o privatnom životu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan) on

Goran trenutno snima drugu sezonu srpske serije "Sjenke nad Balkanom" u kojoj je i Jovana imala ulogu forenzičarke. Lijepa 27-godišnjakinja javnosti je poznata i zbog veze s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem. S njim je provela pola godine, a presudna je za njihovu vezu bila daljina. Naime, pisalo se, mlada se glumica nije željela preseliti u Ameriku.

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

Posljednjih je godina Jovana u susjednoj državi sve uspješnija. Jednom od najboljih mladih glumica u Srbiji prozvana je nakon uloga u serijama "Sjenke nad Balkanom" i "Jutro će promijeniti sve", ali i filmu "Južni vjetar".

Photo: None

Komentari 0