Stars

Muško-ženska prijateljstva postoje - a ovo su neka od najslavnijih

Neki u prijateljstva tog tip vjeruju dok neki pak tvrde da ona ne postoje. Kako god bilo i u što god ti vjerovala, mi ti donosimo neka prijateljstva koja razbijaju mit o njihovom nepostojanju

Kad u medijima izađu slike poznatih prijatelja, pogotovo ako su suprotnog spola, odmah kreću nagađanja radi li se tu ipak o nečemu više. Neke prijateljstva, naravno, mogu prerasti u romansu, no to nije slučaj u ovima: 

NATAŠA JANJIĆ I LUKA NIŽETIĆ

Iako mediji već duže vrijeme nagađaju kako se ovdje radi ipak o nečemu većem od prijateljstva, mi nećemo ulaziti u to. Dvoje zgodnih Splićana nas oduševljava i nasmijava svojim zajedničkim objavama. Osim što su zgodni, ovaj dvojac je uspješan i u svemu čega se prihvati. Zajedničko vrijeme vole provoditi u rodnom Splitu, u prirodi, na večerama, te putovanjima. 

 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

 

MARIJANA BATINIĆ I MARKO TOLJA

Ovaj estradni prijateljski par veže mnogo toga. Živjeli su kao cimeri, a  Marijana je Marku čak neko vrijeme bila i menadžerica. Marijana na pitanje o svom prijateljstvu s Markom odgovara: ''Prošli smo puno toga zajedno. I uspone i padove, privatne i poslovne, sretna sam što smo ostali veliki prijatelji. Cijenim ga kao osobu i glazbenika. Duhovit je i nasmijava me do suza". 

IVA ŠULENTIĆ I IVAN VUKUŠIĆ

Ovi prijatelji su i poslovno povezani. Nijedan veliki događaj nije mogao proći bez ovog uigranog voditeljskog para. Velika su si podrška i u samostalnim projektima. Osim voditeljskih angažmana, zajedno su snimili i neke modne editorijale. Voditeljske nastupe odrađuju vrlo profesionalno, pa se onda poslije opuštaju i uživaju u druženju. 

Možda vas zanima Jesi li znala da se ovi poznati zapravo ovako zovu? Rubrika Stars Stars


Kako ne bismo zanemarili i strane zvijezde, donosimo i pregled njihovih muško-ženskih prijateljstava. 

JULIA ROBERTS I GEORGE CLOONEY

Glumački par koji nas oduševljava svojim ulogama, u stvarnom životu su veliki prijatelji i to jako dugo. Upoznali su se na snimanju filma ''Oceanovih 11'' i otad su prijatelji.  Iako je George prije braka bio u mnogobrojnim vezama, Julia nije pala na njegov šarm. Barem koliko mi znamo. Julia je u sretnom braku sa snimateljem Danielom Moderom s kojim ima dvoje djece, dok je George u braku s odvjetnicom Amal i imaju blizance. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

KATE WINSLET I LEONARDO DICAPRIO

Ovaj par svi pamtimo iz filma ''Titanic'' u kojem su glumili par, ali u stvarnom životu to nije bio slučaj. Njihovo prijateljstvo traje već 20 godina, a glumili su i u mnogim zajedničkim filmovima.  Oni su pravi prijatelji te će iskoristiti svaku priliku da pohvale jedno drugoga. Ta prijateljska ljubav se ne može sakriti kad ih se vidi na dodjelama nagrada kad se iskreno vesele uspjehu onog drugog. Kate je u svom trećem braku i majka je troje djece, dok se Leo još uvijek nije skrasio. 
 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

EMMA STONE I RYAN GOSLING

Emmu i Ryana su mnogi povezivali u privatnom životu, ali ovaj par veže samo prijateljstvo. Zajedno s briljirali u više filmova gdje su glumili par tako da nije čudno da su ljudi pomislili da je kemija prenesena i u stvarni život. Ryan je u stvarnom životu u braku sa glumicom Evom Mendes i ima dvije kćeri, dok se priča da se Emma pomirila sa bivšim dečkom, također glumcem Andrewom Garfieldom. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

 

Photo: None

Komentari 0