Stars

Možeš li vjerovati da bi Tom Cruise mogao glumiti ovog superjunaka?

Nije još sigurno dobio ulogu, no Tom je jedan od glavnih kandidata za novi film o Green Lanternu. Ovim filmskim hitom se dosad proslavio Ryan Reynolds, pa nas zanima kako će publika dočekati novog 'zelenka'?

Teško je na prste obje ruke nabrojati sve filmske hitove u kojima je glumio Tom Cruise, no jedno je sigurno - nikad ga nismo mogli zamisliti u ulozi kostimiranog superjunaka. Svoje je borilačke vratolomije dosada pokazao u nastavcima "Nemoguće misije", a vjerojatno bi mogao biti odabran za glavnu ulogu u novom filmu Green Lantern Corps. 

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Za sada znamo da bi film u kinima trebao biti prikazan 2020. godine, te da je Cruiseu glavna konkurencija bio glumac Armie Hammer, poznat po sjajnom filmu 'Call me by your name'. No, čini se da su producenti filma ipak odlučili odabrati veliko ime, a zvijezda "Nemoguće misije" to svakako jest. Baš kao što je bio i Ryan Reynolds u filmu iz 2011. godine.

Možda vas zanima Top 5 filmskih nastavaka kojima se veselimo Rubrika Life&style Life&style

No, nije Tom Cruise velika zvijezda bez razloga. Postoje šuškanja da je pristao snimiti film jedino ako se ključan dio scenarija promijeni; Kraj filma u kojem negativci zapravo ubijaju Green Lanterna. Doista, ovako veliki ego glumca je bio i očekivan, a filmovi sa sretnim krajem i preživjelim superjunacima su ionako komercijalno uspješniji. Zna Cruise kako tjerati vodu na svoj mlin.

Photo: YouTube Screenshot

Komentari 0