Stars

Možeš li pogoditi koji je ovo domaći pjevač?

Domaće zvijezde često nas iznenade svojim objavama iz prošlosti. Ovog puta to je učinio poznati pjevač, a mi ti naprosto moramo priznati da ne znamo kada je ljepši - nekada ili sada!

Instagram platformu često preplavi nostalgije, a zvijezde s vremena na vrijeme objave slike iz prošlosti. I na njima su često - neprepoznatljvi. Upravo to jučer je učinio naš pjevač. Luka Nižetić, naime, objavio je sliku staru punih 24 godina, datiranu 15. prosinca 1995. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15.12.1995.

A post shared by Luka Nižetić Official (@lukanizetic) on

Uz sliku stoji i potpis pjevača, ispisan školskim, dječačkim rukopisom. Danas 36-godišnji pjevač, rođen 1983. godine, na slici ima svega dvanaest godina. U samo jedan dan slika je prikupila gotovo 4 tisuće lajkova i bezbroj komentara koji mahom govore o tome kako je pjevač pravi slatkiš. I mi se naprosto moramo složiti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić Official (@lukanizetic) on

Luka danas iza sebe ima uspješnu pjevačku karijeru, a svijetu je pokazao i nevjerojatan kulinarski talent. Njegov zaigrani karakter i vesela narav brzo su ga učinili miljenikom publike. U odnosu na sliku, ovaj multitalentirani frajer odrastao je i poprimio je muževne crte lica, ali po jednoj stvari ipak bismo ga prepoznali. Oči definitivno ne lažu, a nama se čini da pjevač ima isti dječaki, šarmerski pogled. Jesi li ga ti prepoznala?

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0