Stars

Može li titula najseksi muškarca na svijetu preživjeti prvo brijanje, a zatim i ovakvu tetovažu glave?

  • Glumac Jason Momoa nekoliko puta je proglašavan najseksi muškarcem na planeti
  • Sve otkako se pojavio kao Khal Drogo u Igri prijestolja osvaja ženska srca diljem svijeta
  • No, sada se obrijao i istetovirao glavu. Može li njegov seksipil to preživjeti?

Jason Mamoa, kojeg smo upoznali kao Khala Drogoa u seriji 'Igra prijestolja', danas slovi za jednog od najseksi muškarca na svijetu. Štoviše, brojni magazini ga već godinama stavljaju na prvo mjesto na raznim listama koje mjere seksipil slavnih. Slažemo se - njegova duga kosa, brada, mišići, prodoran pogled i pomalo barbarski look pobuduđuju ono najiskonskije i u nama. James Mamoa jednostavno je seksi i nitko mi ne može reći da to nije tako bez obzira na onu slavnu 'o ukusima se ne raspravlja'. 

Možda vas zanima Savršen uvod u boje jeseni: Istražili smo bajkovito Međimurje i njegove prekrasne vinske ceste Rubrika Life&style Life&style

No, danas kada sam pročitala naslov jednog članka koji je glasio 'Jason Mamoa obrijao dugu kosu i pokazao tetovažu na glavi', automatski sam pomislila: 'Evo ga, sve nam je upropastio. Ovo čak ni njegov seksipil neće moći preživjeti.' Kada sam vidjela fotografije obrijanog Mamoe s tetovažom na glavi shvatila sam - podcijenila sam ga. 

 | Autor: Instagram @prideofgypsies Instagram @prideofgypsies

Prije nešto manje od dva tjedna Jason je obrijao dio glave i pokazao svoju novu frizuru. Sada je odlučio taj dio glave tetovirati te je na Instagramu podijelio fotke čitavog procesa.

 | Autor: Instagram @prideofgypsies Instagram @prideofgypsies

Da, ne moramo brinuti - jednako seksi kao i uvijek, ako ne i malčicu više (moramo dodati ekstra bodve za bol koju je pretrpio).

 | Autor: Instagram @prideofgypsies Instagram @prideofgypsies

Tetovažu posvetio aviokompaniji?

Osim fotografija, Jason je objavio i video iz havajske zračne luke koja dvije godine nije imala letove zbog pandemije Covida-19. 

'Hawaiian Airlines - ponosan što sam Havajac, ponosan što vozim Hawaiian Airlines, najbolji dio je što konačno leti i na Novi Zeland; prošle su dvije godine otkako nisu mogli otići zbog COVID-a'', započeo je Jason video, a onda nastavio: ''Hawaiian Airlines, volim te zbog ovoga i imam nešto posebno za tebe'', rekao je te skinuo šešir kako bi pokazao svoju novu tetovažu.

Novi kandidat za Oscara: Brad Pitt i Margot Robbie u skandaloznoj priči o zlatnom dobu Hollywooda

''Šef rata se vratio!'', nadodao je. Dosta čudan motiv za tetovažu, pogotovo na ovakvome mjestu, ali barem nam je drago da nije istetovirao 'Hawaiian Airlines'. Moram priznati, tetovaža i obrijana glava su možda čak i pridonijeli njegovom 'barbarskom seksipilu'. Uistinu, kojoj osobi bi ovo uspjelo?

Photo: Instagram @prideofgypsies

Komentari 0