Stars

Morska idila: Nina Badrić u zagrljaju Gorana Višnjića

 

  • Nina Badrić ljetuje na otoku Hvaru gdje se susrela sa starim prijateljom Goranom Višnjićem
  • Pjevačica i glumac su se uputili na glamping gdje su uživali u društvu dvoje prijatelja
  • Svoje oduševljene ponovnim susretom rado su podijelili s obožavateljima na društvenim mrežama

 

Pjevačica Nina Badrić, koja je nedavno proslavila svoj 47. rođendan, nastavlja svoj odmor na jadranskoj obali, a trenutačno boravi na Hvaru gdje se susrela i s Goranom Višnjićem. Zajedno s dvoje prijatelja su ovoga puta uživali u glampingu nedaleko od Vrboske, a pjevačica se ovim druženjem pohvalila svom Instagramu te je uz objavljene fotografije postavila opis: "Vidim jata onih istih ptica, Istu zvijezdu previsoku, Opet živi stotinama lica...@goran-visnjic Nastavi stihove". Goran se još nije javno oglasio, ali uvjerene smo da je rado zapjevao stihove ove slavne pjesme Miše Kovača.

 

Možda vas zanima Znamo kako napraviti savršen večernji look za ljetne provode! Rubrika Beauty Beauty

Pjevačicu i glumca veže dugogodišnje prijateljstvo, a premda ih dijele kilometri razdvojenosti, prijateljstvo održavaju putem društvenim mreža. Kada je Nina prošlog ljeta s obožavateljima podijelila fotografije kuhinje iz kuće koje posjeduje na Jelsi, mnogi su ostali oduševljeni dizajnom i poželjeli doći na večeru, a Goran je tom prilikom izrazio žaljenje što ga nema u Hrvatskog.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Ovoga ljeta situacije je drugačija jer se glumac vratio u domovinu kako bi odradio poslovne obaveze i promovirao svoj novi film o generalu Anti Gotovini. Po svemu sudeći, jedan od naših najpoznatijih glumaca je uspješno spojio privatne i poslovne obaveze te našao trenutak za uživanje. A nadamo se da mu se ostvarila želje te da je imao priliku uživati i u magičnoj kuhinji koja krasi Nininu morsku rezidenciju.

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0