Stars

Mnogi uporno misle da Kim Kardashian ima šest nožnih prstiju: "Ona je pterodaktil, koga briga?"

  • Koliko nožnih prstiju ima Kim Kardashian?
  • Iako zvijezda showa Keeping Up With the Kardashians pokušava objasniti da je vlasnica samo deset prstića mnogi joj ne vjeruju
  • U prilog tome idu i fotografije na kojima se zaista čini da Kin na lijevoj nozi ima jedan prst viška

I nije tako nova priča da je Kim Kardashian moguća vlasnica šest nožnih prstiju na lijevoj nozi, a sve zahvaljujući brižnom raspredanju njezinih pratitelja na društvenim mrežama koju su ovu neobičnost uočili na nekim njezinim fotografijama. Iako je zvijezda showa Keeping Up With the Kardashians serijom videozapisa na Instagramu pokušala dokazati da je vlasnica 10 nožnih prstiju, izgleda kako nije uvjerila neke pratitelje, posebno nakon što su oni pomno proučili njezine fotografije s proslave 40. rođendana. Štoviše, glasine o njezinom šestom nožnom prstu eskalirale su nakon fotografije Kim u japankama u društvu prijateljice La La Anthony. 

Možda vas zanima Kim Kardashian otkrila zašto se gasi njezin reality show - i nismo iznenađeni Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

‘’Jesam li ja jedina koja vidi šest nožnih prstiju?’’, ‘’Zašto na ovoj fotografiji Kim ima šest nožnih prstiju?’’, ‘’Meni svakako izgleda da Kim ima šest nožnih prstiju. Dobro, ona je pterodaktil, koga briga?’’, uporni su u teoriji neki od obožavatelja. 

Možda vas zanima Kim Karadshian ima novi bob i stoji joj sjajno. Evo kako ga i ti možeš prilagoditi svojem licu Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Twitter Twitter

Mnoge koje zabavlja ova potencijalna teorija nisu se ni dali razuvjeriti videom koji je Kim objavila u početkom rujna očito želeći stati na kraj šalama na njezin račun. 

‘’Svi misle da imam šest nožnih prstiju i to je stvarno smiješno’’, rekla je reality zvijezda a zatim u video izbrojala pet nožnih prstiju na lijevoj nozi. Zatim je istaknula kako mnoge vjerojatno zbunjuje njezin jastučić na donjem dijelu stopala koji se pod pritiskom izobliči i može nalikovati na nožni prst. 

Možda vas zanima "Skoro sam ubio svoju kćer!" Kanye otkrio intimu iz braka s Kim, ona je očajna, a mnogi tvrde da njemu treba psihijatar Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

‘’Nadam se da sam vam odgovorila na pitanja o mom šestom prstu, jer imam samo po pet prstiju na svakoj nozi’’, ustanovila je Kim na videu. 

Čini se kako je mnogima zabavnije baviti se mišlju da Kim ima jedan ekstra prstić na nozi, a među prvima koji se zakačio na ovu teoriju bio je bloger Perez Hilton koji je Kimin šesti prst nazvao ikonskim.

Photo: Getty Images

Komentari 0