Beauty

Kim Karadshian ima novi bob i stoji joj sjajno. Evo kako ga i ti možeš prilagoditi svojem licu

  • Od boba, loba ili blago valovitog boba, Instagram profili zatrpani su fotografijama ovih seksi, hrabrih frizura za koje stilisti kažu da će biti hit frizure u 2020.
  • Stilizirane bobove nose mnoge slavne ljepotice, a posljednja se za ovu seksi frizuru odlučila Kim Kardashian 
  • Kako bi i ti pronašla bob koji će ti savršeno pristajati, donosimo ti savjete frizera koje bi trebala uzeti u obzir

Čini kako su slavne ljepotice dolaskom toplijih dana odlučile skratiti svoju kosu, a rezultati su uistinu sjajni – moderne, osvježavajuće i seksi bob frizure. Odlično stoje, Lily James, Saoirse Ronan, Evi Mendes, a posljednja se na ovu promjenu odlučila Kim Kardashian.

Možda vas zanima Vječna frizura sada ima mali pomak! Bob se 2020. stilizira na nov, drukčiji način Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This weeks hair inspo 4 u ... BOUNCY 💪🏽

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Stručnjaci savjetuju kako je idealno vrijeme za bob, jer se uostalom ispostavlja da će to biti hit frizura 2020.
''Ove godine sve se svodi na hrabrost u vezi dužine kose. Kosu je najbolje ošišati do čeljusti kako bi imala svježu, pomalo francusku i mladenačku vibru'', rekao je Jonathan Soons, kreativni ambasador za Headmasters Salons.

No, ako se odlučiš na promjenu u obliku boba, stilisti upozoravaju kako ipak postoje određena pravila koja bi trebalo slijediti. Radi se o trikovima u šišanju i postizanju teksture koji će odgovarati određenom obliku lica. 

Odredi svoj oblik lica

Ako imaš okruglo lice, trebala bi se odlučiti za bob koji završava bliže ključnim kostima kako bi ti ova frizura izdužila lice. Licu u obliku srca najbolje će stajati super kratki bob koji naglašava čeljust i jagodice. U slučaju četvrtastog lica idealna će biti dužina odmah ispod čeljusti. 

Možda vas zanima Najavljuju da će ovo biti najpopularnija frizura 2020. godine - je li bobu odzvonilo? Rubrika Beauty Beauty

Uzmi u obzir i dužinu vrata

Najsretnije su one koje imaju dugačak vrat, budući da na izbor imaju nekoliko vrsta bobova. Međutim, šo je vrat kraći, bob bi trebao biti klasičniji. Kako se vrat ne bi vizualno skratio, neka bob bude u visini čeljusti i iznad. 

Važan je i tip kose

Ako je tvoja kosa gusta i teška, najbolji izbor će biti duži bob, posebno ako je ošišan u slojevima. Za tanku kosu najbolje će prostajati dužina do čeljusti, a važno je da kosa bude jednake dužine. Ukoliko je tvoja kosa blago valovita, najbolje se odlučiti za slojeviti bob. Dužinu je najbolje odrediti dok je kosa još vlažna, a slojeve definirati kako se kosa suši.

Bob je zapravo frizura koja može pristajati svakome ako se uzmu u obzir gore navedeni savjeti. Slavne dame u nastavku pravi su primjer kako prilagođen na pravi način uistinu može izgledati senzacionalno. Inspiriraj se ovim odličnim lookovima za idealnu proljetnu promjenu.

 | Autor: Instagram/January Jones, Dua Lipa, Naomi Watts Instagram/January Jones, Dua Lipa, Naomi Watts

Kratki plavi bobovi za January Jones, Dua Lipu i Naomi Watts postali su zaštitni znak. Ovakav look rado bismo kopirale.  

 | Autor:

Malo duži bob odlično stoji Lily James, Jessici Albi i Ashley Benson, a posebno nam se sviđaju kovrčave varijante koje djeluju posebno romatnično i maldenački.

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.   

 

Photo: Isntagram/Kim Kardashian

Komentari 0