Stars

Mnogi poznati proslavili su Novu godinu izvan granica Lijepe naše

I dok su mnoge poznate osobe silvestarsku noć provele radno, neke su ipak odlučile uzeti slobodan dan i Novu godinu dočekati u društvu obitelji i prijatelja

Poznati, kao i mi, uživaju u božićnim i novogodišnjim praznicima i s puno želja ispraćaju staru i dočekuju Novu godinu. Neki od njih jučerašnju večer proveli su radno, dok su drugi uživali u novogodišnjoj atmosferi - na privatnim kućnim zabavama, organiziranim okupljanjima ili na putovanjima. 

Zavirivši u njihove profile na Instagramu doznali smo kako su Severina, Jelena Veljača, Franka Batelić te Tarik i Lejla Filipović "najluđu noć u godini" proveli na putovanjima. Severina i njezin suprug Igor odlučili su otići toplije krajeve i uputili se na egzotične Maldive. Bračni par Kojić i maleni Aleksandar pozdravili su fanove na Instagramu fotografijama s dočeka koji je, sudeći prema njihovim osmjesima, protekao veselo. Ovom prilikom Seve je zablistala u ružičastoj haljini, a sljedeći dan uživali su u suncu, kupanju i sunčanju odjeveni u ljetna božićna izdanja. 

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

U toplije krajeve otputovala je i pjevačica Franka Batelić sa suprugom Vedranom Ćorlukom, a njihova destinacija nakon hladnog New Yorka bila je topla Dominikanska Republika. Na svojim Instagram profilima objavili su fotografije s ovog egzotičnog putovanja, dijeleći svoj ljubavni ushit sa svojim pratiteljima.

Možda vas zanima Doznali smo gdje naši slavni provode blagdane Rubrika Stars Stars

I glumica i scenaristca Jelena Veljača dočekala je Novu godinu kupanjem na otvorenom, ali ona je to učinila na -7 °C. Naime, lijepa Jelena trenutno se nalazi u Kopaoniku u Srbiji, gdje je na skijanju u društvu kćerkice Lene.
 

 

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Tarik i Lejla Filipović svoju su Novu godinu, ali i 11. godišnjicu braka proslavili na sunčanoj Floridi gdje su izmjenjivali zagrljaje i osmijehe. Veseli supružnici u Sjedinjenim Američkim Državama uživaju sa sinovima Dinom i Armanom. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0