Stars

Doznali smo gdje naši slavni provode blagdane

Neke naše domaće zvijezde odlučile su proslaviti Božić i blagdane izvan Lijepe naše, dok su neki od njih otišli na odmor nakon Božića...

Većina nas ovo blagdansko razdoblje poistovjećuje sa zimskim ugođajem, ali naše zvijezde pokazale su da se blagdani mogu proslaviti i u toplijim krajevima. Tako se Severina danas pohvalila fotografijom svojega sina Aleksandra na bajkovitim Maldivima ispod koje je napisala: "My sun, moj san, moj sin..." Tom je fotografijom dala naslutiti da tamo provodi blagdane sa šestogodišnjim sinom i, možemo samo nagađati, sa suprugom Igorom Kojićem. Isprva je svima bilo čudno kako pjevačica ove godine nije objavila zajedničku obiteljsku čestitku za Božić, ali sada je i više nego jasno zašto. 
 

 

My sun,moj san,moj sin...☀️❤️

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

U toplije krajeve otisnula se i poduzetnica Snježana Mehun, koja već nekoliko dana na svom Instagram profilu objavljuje fotografije iz tople Australije. Snježana je tamo osim Božića proslavila i svoj 48. rođendan. Ako je vjerovati objavama na Instagramu, možemo samo zaključiti da Snježana i više nego uživa u toplim blagdanskim praznicima. 

Možda vas zanima Nesvakidašnji prizor - slavni glumac ponosno pozirao uz svoje desetoro djece Rubrika Stars Stars

Sunčane praznike za kraj godine vole i Tarik i Lejla Filipović koji su sa sinovima Dinom i Armanom otputovali na Floridu u Sjedinjene Američke Države. Objavama na Instagramu otkrili su samo da se nalaze na Floridi, no ne i u kojem točno mjestu. Čini se da je obitelj jučer tek započela svoje putovanje pa možemo očekivati puno prekrasnih obiteljskih fotografija u narednim danima. 
 

 

#hollidays #familytravel #florida #usa

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

U Sjedinjene Američke Države, točnije u New York, otputovao je i bračni par Ćorluka. Franka i Vedran tamo su proslavili Božić, a pjevačica je ispod objave objasnila i zašto baš tamo: "Nije ‘Tajno’ da se Veks, ja i New York volimo, posebno u ovo blagdansko vrijeme. Svima danas, na Badnjak želim ljubav, sreću, zdravlje i mir u srcu. Zagrljaj i velika pusa svakome od vas." Objavama na Instagramu jasno su svima dali do znanja da maksimalno uživaju i da nisu baš tradicionalni (barem kada je Božić u pitanju).
 

I Vedranov kolega, nogometaš Tin Jedvaj stigao je u New York sa svojom djevojkom Dinom Dragijom. Kao i obitelj Filipović, čini se da je ovom mladom paru odmor počeo tek jučer. Za sada su s obožavateljima podijelili samo fotografije iz aviona i s košarkaške utakmice. Nije još poznato hoće li se ovaj par susresti s bračnim parom Ćorluka u New Yorku
 

 

✈️🇺🇸

Objavu dijeli Tin Jedvaj (@tinjedvaj16)

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0