Stars
Halle Berry

"Mini me" napisala je Halle Berry o kćeri s kojom je proslavila rođendan. Bilo je to roza ludilo...

  • Život je ružičast za Halle Berry - barem se tako čini prema proslavi njezinog 57. rođendana
  • Oscarovka je za rođendan odlučila pogledati film 'Barbie', a ona i 15-godišnja Nahla za to se se posebno odjenule
  • "Mini me" napisala je Halley za kći, a roza od glave do pete nosio je čaki i Hallein dečko

Halle Berry proslavila je svoj 57. rođendan odjenuvši se u ružičasto od glave do pete. S kćeri Nahlom, petnaestogodišnjakinjom uputila se pogledati film 'Barbie' Grete Gerwig. Pa nije čudno ni što je i Nahla odabrata total pink outfit. Oskarovka je podjelila na svom Instagram profilu seriju fotografija s tog ružičastog izleta...

Berry je Barbie stil zamislila s baby ružičastom mini haljinom s pernatim obrubom oko dekoltea. Haljinu je nosila sa svjetlucavim tamnoružičastim kaubojskim čizmama, sunčanim naočalama s ružičastim okvirom i torbom u obliku srca, ružičastom u kombinaciji s duginim bojama.

Možda vas zanima Halle Berry godi pozornost s Oscara: sad je odjenula bodi i čizme s leopard uzorkom i izgleda zanosno Rubrika Stars Stars

Nahla je vlastito stilsko umijeće, prezentirala također u ružičastim tonovima, ali sasvim drukčijeg stila. Otfit tinejdžerice sastojao se od dječje ružičaste minihaljine prekrivene nježnim cvjetnim uzorkom i tankim naramenicama koje se vežu. Zanimljiv detalj je i vezivanje na leđima i pufnasta suknja s čipkastim rubom. Izgled je završila odgovarajućom torbom, vlastitim ružičastim sunčanim naočalama, ružičastim štiklama s platformom (mamu je daleko nadvisila visinom pete!) i žarko ružičastom pedikurom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Glumičin partner, glazbenik Hunt se također pridružio ružičastom ludilu. Nosio je svijetloružičastu majicu kratkih rukava sa srebrnim nitnama te ružičast ruksak u obliku medvjedića. Svoju ležernu kombinaciju završio je crnim šeširom i crnim kratkim hlačama.

“Moja mini ja (ali ne više tako mini) i moj VanO odveli su me u svijet Barbie za moj dan B! Moram osloboditi svoju unutarnju Barbie!!!! Volim vas ljudi... hvala vam", napisala je Berry u opisu. O filmu je dodala: “I... Toplo ga preporučujem 🌸.”

Photo: Instagram@halleberry
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bravo