Stars

Halle Berry godi pozornost s Oscara: sad je odjenula bodi i čizme s leopard uzorkom i izgleda zanosno

  • Halle Berry ležerno nosi bodi s uzorkom leoparda i čizme do bedara
  • Glumica je na Instagramu podijelila fotografiju u vrlo upečatljivom outfitu od glave do pete 
  • Obožavatelji su hvalili njezin "divlji" izričaj mode i figuru, a podsjetila nas je i na svoju kultnu ulogu "žene mačke" u pripijenom kožnom kombinezonu

Nakon što su svi pričali o njezinoj novoj frizuri s dodjela Oscara, Halle Berry se našla u središtu pozornosti. Koja joj izgleda godi. Sad je dokazala i da se leopard print i dalje nosi. Glumica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bodiju s leopardovim uzorkom i odgovarajućim čizmama do bedara. Napisala je u opisu fotografije, "pogađajući sva prava mjesta ..." Halle nas je tako podsjetila na svoju zvjezdanu ulogu Patience Phillips u filmu "Žena mačka" 2004. godine.

Jennifer Aniston nosi najljepšu bezvremensku odjeću za žene starije od 40 godina

Iako glumica ima 54 godine, njezina figura i dalje oduševljava. Čini nam se kako od snimanja Žene mačke kada smo je mogli vidjeti u pripijenom crnom kožnom kompletu, nije prošao ni dan. Primijetili su to i glumičini pratitelji: "Postoji li išta u čemu ti ne izgledaš nevjerojatno?", "Ovo je divlje! Sviđa mi se", "Predivna", pohvale su stizale sa svih strana na njezinom profilu.

Halle Berry Možda vas zanima Halle Berry oduševila raskošnom kreacijom na crvenom tepihu Oscara ali i šokirala novom frizurom Rubrika Moda Moda

 

Glumica nije od onih koji bi se klonili smjelih modnih poteza. Još u ožujku podijelila je fotografiju koja je svojevrsna oda "karantenskoj" modi. Pozirala je odjevena u prozirnu suknju od tila i majici ukrašenoj leptir akcentima. "Tražim trenutak s crvenog tepiha", kratko je napisala. I tada je pokazala isklesano tijelo i utegnuti trbuh što nas ne čudi jer Halle redovito vježba, čime se često hvali na društvenim mrežama.

I ne zaboravimo da nas je na dodjeli Oscara prošlog mjeseca sve iznenadila kada je "podvalila" lažni bob koji je izazvao nevjericu među mnogim obožavateljima. Nakon toga, glumica se i sama našalila na brojne memove koji su kružili internetom na račun njezine frizure.

Možda vas zanima Halle Berry imala je najbolji odgovor na šalu o svojoj kosi na dodjeli Oscara 2021. godine Rubrika Stars Stars

Berry je podijelila urnebesni video jednog od obožavatelja s perikom koja imitira glumičinu frizuru s dodjele Oscara i odgovorila : "Volim vas i vaše memove." Kasnije je napokon otkrila da nije ošišala kosu tako kratko objavivši selfi sa kosom do ramena: "Oscar bob ... samo se šalim", napisala je. Glumica zaista ima dobar ukus  i za modu i za humor.

Photo: Instagram@joanavaz_

Komentari 0