Stars

Halle Berry imala je najbolji odgovor na šalu o svojoj kosi na dodjeli Oscara 2021. godine

  • Glumica je na dodjelu Oscara 2021. stigla na crveni tepih noseći haljinu sa iznenađujuće kratkim ravnim bobom i baby šiškama
  • Ubrzo nakon dodjele Oscara, obožavatelji su preplavili društvene mreže reakcijama na njezinu novu frizuru
  • Nakon toga glumica se našalila s obožavateljima na račun dramatične transformacije kose 

Glumica Halle Berry stigla je na crveni tepih povodom dodjele Oscara noseći haljinu bez naramenica Dolce & Gabbana i iznenađujuće kratkim bobom i baby šiškama. Halle Berry nakon toga nasmijala se šalama o dramatičnoj transformaciji kose koju je pokzala na 93. godišnjoj dodjeli Oscara.

Ubrzo nakon što je glumica stigla na dodjelu Oscara, obožavatelji su preplavili društvene mreže reakcijama na njezin novi ravni bob i baby šiške, pri čemu su ljudi uspoređivali njezin novi "rez" s Johnnyjem Deppom u filmu Willy Wonka i tvornica čokolade i Beyonceinim super kratkim šiškama 2014. godine.

 

Jedna je osoba čak objavila kratki isječak na Twitteru muškarca koji nosi periku koja sliči na Berryinu novu frizuru s natpisom "halle berry večeras". Tweet je prikupio gotovo 50.000 lajkova - i odgovor same zvijezde koja ga je proslijedila na retvitu i dodala umorne i smiješne emojije.

Najveće blamaže i nevjerojatni trenuci s dodjela Oscara koje su šokirale svijet

Sama glumica (54) našalila se u vezi sa sada viralnom transformacijom kose koju je pokazala na nedavnoj dodjeli Oskara, dijeleći selfie nove frizure na Twitteru i Instagramu.

"Oscar bob ..." napisala je u naslovu nove objave na Instagram, prije nego što je dodala, "samo se šalim" -jer na slici je s dugom stepenasto šišanom kosom sa svijetlim pramenovima. Glumica je dodala u još jednom tweetu "Volim vas i vaše memove."

Halle Berry Možda vas zanima Halle Berry oduševila raskošnom kreacijom na crvenom tepihu Oscara ali i šokirala novom frizurom Rubrika Moda Moda
Možda vas zanima Što kriju kontroverzne poklon vrećice od 205.000 dolara koje će večeras dobiti glumci nominirani za Oscara? Rubrika Stars Stars

Mnogima je zvijezda najupečatljiviji izgled vjerojatno imala na dodjeli Oscara 2002. kada je nosila haljinu Elie Saab. Berry je stigla u zadivljujućem bordo dizajnu s prozirnim prslukom s cvjetnim vezom i također, vrlo kratkom kosom, koja glumici moramo priznati, izvrsno pristaje.

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Photo: Instagram@joanavaz_

Komentari 0