Stars

Milla Jovovich ima tri kćeri, ali jedna od njih izgleda identično kao mama - pogotovo u ulozi iz Petog elementa!

  • Milla Jovovich i njezina kći Ever izgledaju gotovo identično
  • Danas 45-godišnja glumica pozirala je sa svojom 14-godišnjom kćerkom koja joj nevjerojatno sliči
  • Vidljivo je to i prema fotografiji na kojoj Ever pozira kao mama i rekreira ulogu iz filma "Peti element"

Kći Mille Jovovich izgleda baš kao mama! Danas 45-godišnja glumica i njezina 14-godišnja kći Ever osim što izgledaju identično u stvarnome životu, izgledaju "kao klonovi" i na fotografiji na kojoj je Ever rekreirala maminu ulogu iz filma Peti element.

Nedavno su osim toga i zajedno pozirale na jednome humanitarnom događaju sa širokim i prepoznatljivim osmijesima, a na fotografiji je jasno koliko si sliče.

Ranije su pozirale i s istim frizurama, nakon što su zajedno posjetile frizera, a obje su fotografije objavile na svojim Instagram profilima.

Osim toga, fanovi su ih usporedili i prema fotografiji na kojoj je Ever rekreirala Leeloo, lik iz filma Peti element koji je utjelovila njezina tada 22-godišnja majka.

Milla Jovovich Možda vas zanima Milla Jovovich i njezina 13-godišnja kćerka otišle po iste frizure, a svi komentiraju: Ma to je klon! Rubrika Stars Stars

Znanstvenofantastični film iz 1997. godine, kao i lik Leeloo, jedan je od omiljenih i danas, a Ever skrativši kosu i obojivši je u ljubičastu boju, pokazala koliko sliči mami.

Milla je poznata i po ulozi u seriji filmova Resident Evil  koji je režirao njezin suprug Paul WS Anderson, a s kojim, osim Ever, ima i šestogodišnju Dashiel i dvogodišnju Osian koja je rođendan proslavila ranije ovoga mjeseca.

Osim što je naslijedila majčine gene, najstarija kći Ever slijedi i majčine korake kad je riječ o glumi. Nedavno je utjelovila mladu Natashu Romanoff u filmu Crna udovica, a uskoro ćemo je gledati i u filmu Petar Pan i Wendy.

A kad je opisivala iskustvo rada na setu, rekla je da je oduševila i Scarlett Johansson. "Rekla mi je da sam je rasplakala u jednoj od mojih scena i to je bilo jedno od najčudesnijih stvari ikad jer je ona toliko poštivana glumica", rekla je Ever za Yahoo Canada.

Možda vas zanima Nevjerojatna sličnost! Pogledaj, najstarija kći Mille Jovovich njezina je slika i prilika Rubrika Stars Stars

Svjesna da je gluma razlikuje od vršnjaka i da to znači drugačije djetinjstvo, istaknula je da to doista želi raditi. Također je rekla da su joj i roditelji dali savjete i upute o tome što bi trebala pokušati i napraviti drugačije, a istaknuli su i da uvijek treba raditi više, imati još interesa i uvijek se zanimati za druge stvari, kako je prepričala mlada glumica.

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0