Stars
Milla Jovovich

Milla Jovovich i njezina 13-godišnja kćerka otišle po iste frizure, a svi komentiraju: Ma to je klon!

  • Milla Jovovich ponosna je mama tri djevojčice, a u posljednjoj Instagram objavi pozirala je s najstarijom od njih
  • Slavna glumica pokazala je rezultat nakon izlaska iz frizerskog salona 
  • Mnogi se nisu mogli suzdržati od komentara na račun frapantne sličnosti mame i kćeri- Ever zaista sve više nalikuje na slavnu glumicu!

Ulaskom u jesen mnoge dame poželjele su nove frizure, a neke su iskoristile tu priliku i za kvalitetno druženje s kćerimaMilla Jovovich jedna je od njih, a osim društvom svoje 13 -godišnje kćeri Ever Gabo Anderson, 45-godišnja glumica na Instagramu pohvalila se i njihovim gotovo istim frizurama odmah po izlasku iz salona. 

Možda vas zanima Kako izgledaju kćeri Brooke Shields i koja je nasljedila maminu ljepotu? Rubrika Stars Stars

‘’Nove mama/kći frizure’, napisala je Mila uz zajedničku fotografiju te se zahvalila na frizerskim uslugama. 

Slavna mama i njezina kći, model i glumica, zahvaljujući stručnim osvanule su frizurama koje se smatraju i najvećim trendom ove jeseni, a koje donose notu francuskog chica. Ever Gabo popustila je pred odličnom frizurom u kojoj joj duga kosa u blago uvijenim slapovima pada niz ramena dok su joj bogate ošišane u stilu zavjesa. 

Julianne Moore i njezina djeca: sin kao da nema veze s njom, ali kći je mamina kopija

Svojevrsna kraća verzija sa šiškama s razdjeljkom na sredini, izgledaju jednako privlačno i izvrsno pristaje mladolikoj Milli koja je počekom veljače prošle godine i po treći put postala mama djevojčice. 

Malena Osian Lark najmlađa je djevojčica u obitelji, zatim je po starosti slijedi Dashiel Edan dok najstarijoj Ever Gabo često laskaju da je slika i prilika svoje mame pa tako i u komentarima ispod zajedničke fotografije koju je objavila njezina mama. 

‘’Mini ti’’, ‘’Blizanke’’, ‘’Takos te lijepe, doslovno blizanke’’, ‘’Nevjerojatno, identične ste’’, ‘’Netko je procvjetao u divnu mladu damu’’, ‘’Blizanke ili mama i kćer?’’, ‘’Tko vas je klonirao?’’,samo su neki od komentara.

Milla Jovovich je od 2009. godine u braku s 54-godišnjim redateljem Paulom W. S. Andersonom s kojim se upoznala na setu prvog dijela kino hita Resident Evil.

Supružnici su kćerima odlučili nadjenuti muška imena pa je tako Ever škotsko ime koje označava osobu snažnu poput vepra. Gabo je nastalo uzimanjem početnih slova imena Millinih bake i djeda - Galine i Bogdana.

Svestrana Ever govori tri strana jezika, engleski, francuski i ruski, vježba karate te obožava filmove o Harry Potteru.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0