Stars

Mila Kunis priznala da su Ashton i ona bili 'prijatelji s povlasticom'

Mila je otkrila kako je čak dva puta ''pala'' na svog kolegu još iz "Ludih 70-ih" kad je imala samo 14 i te ponovno prije 4 godine. Ovaj puta početak je bio burniji

Par se, kao što znamo, upoznao na snimanju serije '' Lude 70-e'' sad već davne 1998. godine kad je Mila imala samo 14 godina. U seriji su njihovi likovi Jackie Burkhart i Michael Kelso bili sretnoj vezi i nisu se ''skidali'' jedno a drugog, dok je u stvarnom životu ta veza bila više platonska. 

via GIPHY

Mila je u intervjuu izjavila za Huffington Post: '' Da, ljubili smo se, ali bez ikakvih osjećaja. To je najčudnija priča u koju nitko ne vjeruje, ali to je najiskrenije bilo tako. Nije bilo ničega, bilo je baš...svejedno.''

Prelijepa 34-godišnja glumica ukrajinskih korijena je rekla kako žali za tom ljubavnom vezom iako su ona i Ashton danas u braku već 3 godine i imaju dvoje djece. ''Mogli smo provesti zajedno 20 godina.'' Kad pogleda unatrag, Mila ipak priznaje da tada ipak nisu bili spremni jedno za drugo.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver ''Nikad ne bi bili skupa da oboje nismo prošli to što smo prošli kako bi postali ljudi koji smo danas i koji su se trebali ponovno spojiti.'' 
Mila je osam godina bila u vezi s glumcem Macaulay Culkinom, dok je Ashton bio u braku s glumicom Demi Moore od 2005. godine, a rastali su se 2013. godine. Čak i nakon prijašnjih dugih veza, ovaj par nije mislio da će baš oni biti zajedno. Tako je bilo sve do jedne sudbonosne noći.

 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Možda vas zanima Ove horoskopske parove teško je razdvojiti jer - savršeni su Rubrika Life&style Life&style

Mila se prisjetila tog dana:'' Bila je to dodjela nagrada i stajala sam iza pozornice. Gledala sam oko sebe i vidjela stvarno lijepog muškarca s leđa. Odmah sam pomislila: kakav stav pravog gospodina. Doslovno sam rekla 'kako je zgodan'. Tad nisam bila u vezi. Odjednom se okrenuo i ostala sam šokirana, to je bio Ashton. Mislim da je najčudnija stvar bila ta što sam ja odmjerila tog frajera i ispostavilo se da je to bio netko koga znam oduvijek.''
Par je brzo napredovao od prijatelja do prijatelja s povlasticama. Mila i Ashton nikad nisu dejtali, odmah su se "spetljali". Mila je tad snimili film ''Veza bez obaveza'', a Ashton film ''Samo seks''. Filmovi su bile iste tematike, a par je scenarij iz filmova proživljavao i u stvarnom životu. Kao i u filmskom scenariju, osjećaji su se počeli razvijati i u stvarnom životu. 
''Došla sam do njega i rekla mu - Znaš što? Stvarno mi je stalo do tebe i ne želim zabrljati, pa ću samo otići dok nije postalo previše.'' Ashton joj je na to odgovorio kako je shvatio.

 

A family affair

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Kao i u svakoj romantičnoj komediji, 40-godišnji glumac lijepu Milu nije mogao pustiti samo tako. Drugi dan joj je došao na kućna vrata i rekao joj: ''Useli se k meni.'' Mila je samo odgovorila: ''OK''. A ostalo je povijest.

Danas ovaj lijepi par uživa u obiteljskom životu s četverogodišnjom kćerkicom Wyatt Isabelle i dvogodišnjim sinom Dimitrijem Portwoodom. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0