Stars

Meghan se vratila u London u haljini s potpisom Victorije Beckham, Britance jako naljutila jedna stvar

  • Meghan se vratila u Englesku po prvi put nakon što su ona i princ Harry objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti i sele u Kanadu
  •  Par je zablistao u plavim kombinacijama, Harry u tamnoplavom odijelu, a Meghan u uskoj plavoj haljini s potpisom Victorije Beckham
  • Britanci su im zamjerili što su 10-mjesečnog sina Archieja ostavili u Kanadi, smatrajući da su to namjerno napravili i pitaju se hoće li ga kraljica ikad više vidjeti

Prvi put nakon što je napustila dvor i otišla u Kanadu s Harryjem i sinom Archiejem, Meghan Markle se pojavila u Londonu. Kišovita noć u engleskoj metropoli nije pokvarila dojam koji su ostavili Meghan i Harry, suprug ju je pokrio kišobranom, a oboje su izgledali samouvjereno i sretno, nabacivši široke osmijehe.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Meghan je obukla usku plavu haljinu s potpisom Victorije Beckham, koja joj je, moramo priznati, jako dobro stajala, dok je Harry zabljesnuo u tamnoplavom odijelu sa svijetloplavom kravatom i bijelom košuljom. Vojvode od Sussexa bili su u centru pozornosti, iako je veliki dio britanske javnosti izuzetno ljutit na njihove odluke i ponašanje, pogotovo na Meghan Markle, nakon odluke para da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti.

Harry i Meghan su se vratili u London kako bi dogovorili posljednje detalje oko njihovog preseljenja u Ameriku, ali i odraditi posljednje kraljevske dužnosti poput sinoćnje - prisustvovanje dodjeli nagrada Endeavour Fund. Mnoštvo ljudi naguralo se iza ograde kako bi vidjelo par na putu od službenog automobila do ulaza u zgradu, a prema pisanju Mirrora, većina ih je glasno pozdravila i čuo se tek jedan glasan zvižduk i negodovanje. Ali ništa nije pokvarilo sjajan dojam koji je par ostavio. "Jako je lijepo vratiti se" rekla je Meghan na dodjeli nagrada.

Možda vas zanima Meghan Markle tvrdi da joj se kraljica Elizabeta osvećuje - i otkriva nove detalje sukoba Rubrika Stars Stars

Ipak, jedna stvar je jako naljutila Britance. Naime, Harry i Meghan su u London doputovali bez 10-mjesečnog sina Archieja - što je posebno pogodilo, ne samo javnost, već i dio kraljevskog dvora. Mnogi su mišljenja da je to Meghan namjerno napravila kako bi se osvetila kraljici Elizabeti i ostatku dvora na njezinim oštrim reakcijama.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

"Par treba razmišljati o tome da princ Philip i kraljica neće biti s nama još dugo i ne može postojati izgovor što ga nisu doveli. Kraljica i princ Archieja nisu vidjeli od prošle godine i tko zna kada će opet imati priliku vidjeti ga. Ako im je izgovor da je premali da putuje, zašto su ga u listopadu vodili na putovanje u Južnoafričku Republiku?" rekao je Dickie Arbiter, bivši tajnik kraljevske obitelji.

Njihove dužnosti službeno završavaju 31. ožujka, a potom Harry i Meghan kreću sa svojim novim životima u Americi.

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.  
 


 

     

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0