Stars

Meghan se opet našla na meti kritika: "Jeste li ikada vidjeli kraljicu ili Kate da to rade? Tako neukusno"

  • Nakon šestotjednog izbivanja Vojvotkinja od Sussexa se po prvi puta ove godine pojavila u javnosti
  • Pažnju je privukla njezina modna kombinacija koju su kritičari okarakterizirali kao "50 nijansi smeđe", a javnost dočekala na zub
  • Kritike su se slijevale na njezin račun pa ne čudi što Meghan želi što prije napustiti britanski otok

Nakon šest tjedana izbivanja vojvotkinja i vojvoda od Sussexa vratili su se s produženog godišnjeg odmora i prionuli na obavljanje kraljevskih dužnosti. Princ Harry i Meghan Markle su za svoj prvi novogodišnji posjet odabrali Kanadsku kuću u Londonu u koju su se zaputili kako bi i iskazali zahvalnost za gostoprimstvo budući da su navedeni period sa sinom Archiejem proveli upravo u Kanadi.

 

Možda vas zanima 3 najvruća modna dodatka u 2020.-oj predviđa slavna urednica Anna Wintour Rubrika Moda Moda

Pedeset nijansi smeđe

Za svoje prvi pojavljivanje u novoj godini 38-godišnja Vojvotkinja je odjenula modnu kombinaciju koju su modni kritičari nazvali "50 nijansi smeđe". Naime, Meghan je odjenula satiranu smeđu suknju midi dužine iz aktualne kolekcije high street brenda Massimo Dutti. Cijena suknje iznosi 749 kuna, a bivša glumica ju je spojila s basic kaki dolčevitom iz H&M-a, koju možeš pronaći po cijeni od 100 kuna. Odjevnu kombinaciju upotpunila je omiljenim 5600 kuna vrijednim kaputom od devine dlake čiji dizajn potpisuje britanska dizajnerica Stella McCartney. Za ovu priliku prošetala je i u smeđim baršunastim salonkama marke Jimmy Choo. Ipak, pohvale što kombinira jeftinije brendove sa skupima.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Dok su mnogi komentirali kako Vojvotkinjo lice doslovno blista te da izgleda odmorno, doima se kako je za nju povratak kraljevskim dužnostima donio određenu napetost. Unatoč smiješku na licu, mrlje od znoja na pazusima sugerirale su kako se Meghan doslovno preznojila od povratka u javnost. A ista ta javnost nije joj bila spremna oprostiti te iste mrlje.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Prekrasan, i jedan od najupečatljivijih modela čizama sezone, sada je na sniženju u Zari Rubrika Moda Moda

Kaput spoticaja

Društvene mreže preplavili su komentari u kojima izražavaju nezadovoljstvo njezinom pojavom i ponašanjem. Mrlje od znoja nešto su što se u stresnim situacijama može dogoditi svakome od nas, no kritičari smatraju kako se to ne bi smjelo desiti jednoj princezi. Na meti kritika našao se i njezin kaput kojeg smatraju prekratkim za ovu odjevnu kombinaciju, a zasmetalo im je i to što ga je po izlasku iz kuće Meghan nosila prebačenog preko ruke. "Zašto tako nosi kaput? Da li je neko nekada vidio Kraljicu ili Kate da tako nose kaput? To je baš neukusno" - bio je samo jedan od komentara. Možda malo pretjeranih, rekli bismo, ali Britanci su osjetljivi na kraljevsku etiku. Razvila se žustra rasprava, no čak su i Vojvotkinji pobornici bili skloni priznati kako je ovoga puta trebala odabrati drugu modnu kombinaciju.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Svaki potez se dočeka na nož

Komentatori su se ovoga puta žestoko obrušili i na Meghanino učestalo kršenje kraljevskog protokola pa je dio njih ustvrdio "Zašto se uopće udala za Harryja ako ne poštuje kraljevski protokol, znala je što je čeka?!" Neki su u svojim opaskama išli toliko daleko da su je nazvali "najgorom stvari koja se kraljevskoj obitelji dogodila od Wallis Simpson." Osim odjeće i ponašanja, na meti se našao i njezin izgled, odnosno kosa. Meghan je raspustila svoju dugu tamnu kosu, no dežurni kritičari su joj prozvali "kako je vrijeme da je prestane stalno dodirivati" te joj napomenuli kako "treba posjetiti frizerski salon" jer joj kosa djeluje "oštećeno i suho". Kao što vidimo, Vojvotkinji uistinu nije lako te se svaki njezin pokret dočeka na zub. Ne čudi stoga što su sve glasnija šuškanja da će bračni par sreću potražiti na američkom kontinentu, a Britaniju posjećivati isključivo po potrebi.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":


 

 

 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0