Beauty

Jesi li primijetila da Meghan Markle nikada ne nosi ovaj makeup proizvod?

  • Od prvog trenutka kada je Meghan kročila u kraljevsku obitelj, svijet je opsjednut s njezinom makeup rutinom
  • Sjaj njezine kože je posebno impresivan i mnoge žene ga hoće kopirati  
  • No, jesi li ikada primijetila kako ovaj proizvod nikada ne nosi?

Ah, te pjegice! Ah, ta prirodno sjajna koža! Napokon smo zaboravili na "Instagram makeup" jer Meghan Markle je minimalistički makeup vratila u modu. O njezinom makeupu na vjenčanju pričali smo mjesecima i još uvijek nam je jedna od najljepših mladenki koje smo ikada vidjeli.

Njezin makeup artist Daniel Martin za američki magazin People otkrio je koliko joj se makeup rutina promijenila otkada je postala dio kraljevske obitelji i koje to proizvode nikada ne koristi. Također, Daniel je otkrio kako se Meghan obožava šminkati sama jer "jako voli makeup i dobra je u tome". Daniel je radio s Meghan još otkako se proslavila u seriji Suits, a i sam priznaje kako se njezina makeup rutina drastično promijenila otkako je ušla u kraljevsku obitelj.

 | Autor: getty images getty images

"Meghan voli naglasiti oči, obrve su joj sada puno definiranije nego prije. Ali bez obzira na makeup to je i dalje ona, prirodna Meghan. Voli eksperimentirati s različitim tonovima, a kada joj je koža preplanula preferira toplije tonove. Nikada se ne udaljava od svojih tehnika, jako je jednostavna!". 

 | Autor: getty images getty images

Jedan proizvod koji više nećemo vidjeti na Meghan je - crveni ruž! Daniel kaže kako se Meghan ne osjeća ugodno s crvenim ružem, ali eksperti za kraljevske protokole već su pojasnili kako članice kraljevske obitelji ustvari i ne smiju nositi crveni ruž na javnim događanjima; što je vrlo vjerojatno razlog zašto smo Meghan posljednji put s intenzivnom bojom ruža vidjeli 2015. godine.

 | Autor: Getty Images Getty Images Meghan Markle na Elle Women in Television prezentaciji 2015. godine

Možda vas zanima Zašto outfiti Meghan Markle više nisu tako upečatljivi? Rubrika Stars Stars

Mislim da ćemo se svi zajedno složiti kako minimalistički makeup savršeno pristaje Meghan i kako napokon imamo predstavnicu "no-makeup makeup looka"

Photo: Getty Images

Komentari 0