Stars

Meghan Markle rodila je drugo dijete, imenom djevojčice odali su počast Harryjevoj majci, ali prije svega kraljici

  • Meghan Markle i princ Harry dobili su kćer kojoj su dali ime Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor, a javnost su obavijestili službenim priopćenjem
  • Ime Lili dobila je po svojoj prabaki, kraljici Elizabeti, koju članovi obitelji od milja zovu Lilibet
  • Njezino srednje ime, Diana, dodijeljeno joj je u čast Harryjeve preminule majke, britanske princeze od Walesa

Meghan Markle i princ Harry objavili su sretnu vijest da je na svijet stiglo njihovo drugo dijete, malena kćer kojoj su odlučili dati ime Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor. "S velikom radošću princ Harry i vojvotkinja Meghan objavljuju dobrodošlicu svojoj kćeri Lilibet 'Lili' Diani Mountbatten-Windsor. Lili je rođena u petak 4. lipnja u 11:40, u povjerljivoj njezi liječnika i osoblja bolnice Santa Barbara Cottage u Santa Barbari u Kaliforniji. Majka i dijete su dobro te se nalaze kod kuće", izjavila je njihova glasnogovornica.

Možda vas zanima Jedno ime je veliki favorit za kćer Harryja i Meghan, ali upravo se pojavilo novo ime koje zvuči - neodoljivo Rubrika Stars Stars

"Lili je dobila ime po svojoj prabaki, Njenom Veličanstvu Kraljici, čiji je obiteljski nadimak Lilibet. Njezino srednje ime, Diana, izabrano je u čast svoje voljene pokojne bake, princeze od Walesa", zaključili su Harry i Meghan.

Podsjetimo, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, princ Harry i Meghan Markle, u intervjuu kod Oprah Winfrey otkrili su da očekuju curicu i da bi beba na svijet trebala stići ovog ljeta riječima: "Imati dijete, pa još i dvoje, to je divno samo po sebi. Ali imati prvo dječaka, a zatim i curicu - što reći, možete li poželjeti išta više od toga?"

Meghan i princ Harry čekaju drugo dijete! Objava trudnoće ima veze i s princezom Dianom

Lilibet je 11. praunuče kraljice Elizabete i osma u nasljednoj liniji za tron Ujedinjenog Kraljevstva, nakon prinčeva Charlesa, Williama, njegove djece i svog brata.

Photo: Instagram@lejla.fili
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ljepše ne može stvarno.....sretno im bilo