Stars

Meghan je sve totalno iznenadila na sinoćnjoj dodjeli modnih nagrada

Iako blista divnim trudničkim sjajem, vojvotkinji ovih dana ne cvjetaju ruže jer se sve češće iz palače plasiraju informacije o njezinoj nezgodnoj naravi. No, to se nije dalo naslutiti na njezinoj pojavi sinoć, kada se nenajavljena pojavila na dodjeli British Fashion Awards

Crna Givenchy večernja haljina na jedno rame koja je divno isticala njezin trudnički trbuh, ludo trendi lak boje tamne šljive na noktima koji je veliko Ne za članice kraljevske obitelji, diskretan, svjež make up koji je naglašavao njezin trudnički sjaj i kosa skupljena u zalizanu punđu koja je isticala lijepe crte njezina lica... O, da, vojvotkinja od Sussexa sinoć je zablistala na dodjeli britanskih modnih nagrada na koju je došla nenajavljena kako bi predstavila dizajnericu Clare Waight Keller koja je, sjećaš se, dizajnirala njezinu vjenčanicu.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
Svoju predivnu haljinu Meghan je nosila uz  zlatnu narukvicu Pippe Small i sandale Tamare Mellon. Čim je Meghan kročila na pozornicu, publika u dvorani Albert Hall u kojoj je održana ova britanska prestižna nagrada pokazala je istodobno i iznenađenje i oduševljenje u čemu je vojvotkinja vidno uživala, ne prestajući se smješkati, cijelo vrijeme držeći se za svoj trudnički trbušćić.

"Veliko je zadovoljstvo slaviti britansku modu i britanske modne dizajnere ovdje, u mom novom domu, u Ujedinjenom Kraljevstvu. Tako je lijepo vidjeti tolika poznata lica, mnoge od vas poznajem već neko vrijeme i mnoge od vas sam srela u proteklih nekoliko godina i hvala vam na toploj dobrodošlici", rekla je Meghan uručujući nagradu kreatorici. I nikako se na njoj nije mogao vidjeti ni tračak nezadovoljstva koje bi ovih dana mogla osjećati Meghan.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Naime, čini se kako se Meghan na Dvoru već dovoljno opustila pa je na površinu izašao njezin pomalo nezgodan karakter, ili pak, vojvotkinja u najvišim krugovima ima neprijatelja koji javnosti pušta (dez)informacije koje joj nimalo ne idu u prilog. Ovih dana sve češće iz kraljevske palače izlaze priče o 'princezi kamena srca' koja je čak uspjela posvađati i braću, prinčeve Williama i Harryja, uspjela se zavaditi i sa šogoricom Kate, navodno se osoblje žali da je s njom nemoguće raditi, a sve to, priča se, počelo je ići na živce i samoj krajici Elizabeti. 

Da osim dima, ovdje ima i vatre, daje naslutiti i ostavka druge Meghanine asistentice u kratkom vremenskom razdoblju - ovaj put vojvotkinja je svojim zahtjevima (navodno ih se ne libi davati osoblju ni u gluho doba noći) gurnula na rub  50-godišnju Australku Samanthu Cohen koja je za kraljevsku obitelj radila punih 17 godina i koja uživa veliko povjerenje kraljice. Prije Samanthe, samo šest mjeseci nakon vjenčanja, asistentica Melissa Touabti dala je otkaz, kako pišu britanski mediji, jer se nije mogla nositi sa stalnim i prilično teškim Meghaninim zahtjevima. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

No, to je osoblje, ali izgleda da je Meghan uzdrmala i obitelj. Nagađa se da je princ William nekoliko puta upozorio mlađeg brata na neke Maghanine postupke zbog čega je zaljubljeni Harry zahladio odnos s bratom, dok se idiličnim ne može nazvati ni odnos Meghan i Kate koji je krenuo nizbrdo nakon što je Meghan inzistirala na određenoj haljinici koju je princeza Charlotte trebala nositi na njezinu vjenčanju zbog čega je Kate navodno završila u suzama. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Obiteljske veze su toliko narušene da ne samo da će se Meghan i Harry odseliti, već obitelj čak neće ni provesti skupa Božić. William i Kate će s djecom, pišu mediji, Božić proslaviti s Kateinim roditeljima i njezinom sestrom Pippom - daleko od princa Harrya i njegove odabranice. 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0