Stars

Matthew McConaughey je sa suprugom već 15 godina, a napokon je objavio fotku cijele obitelji

  • Matthew McConaughey nedavno je objavio fotografiju svoje obitelji, a budući da to ne čini često - oduševio je javnost
  • Na premijeri svoga novog filma pozirao je sa suprugom Camilom i njihovo troje djece
  • On i supruga zajedno su više od 15 godina i pravi su dokaz da ljubav na prvi pogled apsolutno postoji!

Matthew McConaughey tek je nedavno otvorio svoj Instagram račun, a objave slavnoga glumca uglavnom se tiču posla i  promicanja vrijednosti u koje vjeruje. Iako fotografije obitelji ne objavljuje često, osobito kad su u pitanju djeca, ovaj put ipak je pokleknuo.

Preslatka fotografija nastala je na premijeri animiranog filma Sing 2 kojem je glumac posudio glas. Pozirao je tako sa suprugom Camilom Alves i njihovo troje djece za koje su mnogi pratitelji primijetili kako puno više liče na majku. Matthew i Camila jedan su od najstabilnijih parova holivudske scene, a zajedno su više od 15 godina.

Upoznali su se 2006. godine, a ubrzo su se zajedno pojavili na utkamici držeći se za ruke. Sve je počelo slučajnim susretom u klubu nakon čega Matthew, kako je rekao, nije više htio provesti vrijeme s drugom ženom. Ipak, Camila to nije tako doživjela, jer bilo joj je potrebno vrijeme da pristane na njegovo zavođenje.

Možda vas zanima Matthew McConaughey za 50. rođendan otvorio Instagram. No, izgleda kako mu ne ide najbolje... Rubrika Stars Stars

Tu je večer Matthew izašao sa svojim prijateljem Lanceom Armstrongom u popularan klub i spazio je Camilu na drugome kraju kluba. Priznao je kako se dotad zbilja trudio imati pravu vezu, ali nikako nije uspjevalo. "Rekao sam si - čekaj, samo čekaj. Budi svoj. Doći će ako treba doći. I ako ne dođe to je sasvim OK, i dalje si dobar čovjek McConaughey", prisjetio se za magazin People prošle godine.

Možda vas zanima Sjećaš li se filma 'Kako se riješiti frajera u 10 dana'? Kate i Matthew bi nas mogli ponovno razveseliti Rubrika Life&style Life&style

"Tada se pojavila, krenula je u mom smjeru, kao da je lebdjela. I nisam pitao: "Tko je to?", nego: "Što je to?", rekao je glumac. Predivna brazilsko-američka manekenka tada mu je zarobila srce, jer bila je to ljubav na prvi pogled. Ona tada nije ni znala tko je on, ali je shvatila kasnije te večeri. Bez obzira na jezičnu barijeru, jer tada je Camila pričala portugalski, a on malo španjolskoj, u tom je trenu počela prava ljubavna bajka.

Zaprosio ju je na Badnjak 2011. godine, nakon pet godina veze. Vjenčali su se u lipnju sljedeće godine, a danas su roditelji su 13-godišnjem Leviju, 11-godišnjoj Vidi i 8-godišnjem Livingstonu.

Danas 52-godišnji Matthew i 39-godišnja Camila uživaju u svakom trenutku, a njihova je ljubavna priča prava inspiracija, jednako romantična kao i filmovi u kojima glumi McConaughey i u kojima prava ljubav uvijek pobjeđuje.

Photo: Shutterstock

Komentari 0