Stars

Marko Grubnić u objavi na Instagramu rekao što misli o ljudima koji nemaju psa

  • Naš poznati stilist, Marko Grubnić, veliki je ljubitelj životinja 
  • Možda znaš, a možda i ne - i sam je vlasnik dva preslatka pomeranca
  • U zadnjoj objavi na Instagramu prokomentirao je i što misli o psima i ljudima koji ih nemaju

Znamo da je Marko Grubnić slab na životinje te da pomaže i udrugama za napuštene životinje. I sam vlasnik dva umiljata psića -pomeranca Caspera i Castra. Marko je jučer objavio preslatku fotografiju iz dnevnog boravka gdje sjedi na kauču i u zagrljaju drži svoja dva četveronožna ljubimca. 

Koliko voli pse generalno, Marko je pokazao u objavi gdje govori kako nema ničeg iskrenijeg na ovom svijetu od ljubavi psa prema vlasniku.

"Psi su naša poveznica s rajem" napisao je. "Toliko sam sretan što imam svoje dvije slatke pahuljice. Nema ništa istinitije na ovom svijetu od njihove LJUBAVI, Oni će te naučiti čistoj i najiskrenijoj bezuvjetnoj LJUBAVI..."

Smeđi Casper Markov je prvi pomeranac, a nabavio ga je u Rusiji. Kako je nakon nekog vremena htio da Casper ima društvo, odlučio je nabaviti još jednog, a ovog puta se odlučio za uzgojiteljicu iz Hrvatske. Radi njegovih debelih crnih obrva, odlučio mu je dati ime Castro.

Marko Grubnić Možda vas zanima Marko Grubnić ima novu tetovažu koju je posvetio mami! Simbolika tetovaže je uistinu prekrasna Rubrika Stars Stars

U objavi je također poručio pratiteljima: "Ako nemate psa, barem jednog, možda nije nužno nešto krivo s vama, ali možda nešto nije u redu s vašim životom..."

Marko smatra kako su psi su jedina stvar na zemlji koja vas voli više nego što voli sebe. 

Slažete li se s njime?

Photo: Screenshot Instagram Marko Grubnić

Komentari 0