Stars

Marko Grubnić otkriva: "Nisam otkazao vječanje, ali pojavio se jedan mali problem"

  • Mnogi su zbog posljedica epidemije otkazali svoja vjenčanja, ali ne i Marko Grubnić
  • Jedini problem za ovu ljetnu svadbu mogla bi predstavljati lokacija koja nije u Hrvatskoj 
  • Marko je već isplanirao detalje poput toga što će nositi i koliki će biti broj uzvanika 

Da ljubav pobjeđuje sve pa i posljedice pandemije pokazuje Marko Grubnić koji je za IN Magazin izjavio kako njegova svadba planirana za ovo ljeto nije otkazana. Naš poznati stilist i dizajner vijest o vjenčanu s javnosti je podijelio početkom godine, a ono će se i u novonastalim okolnostima dogoditi iako, napominje Marko, postoji mali problem

Možda vas zanima VIDEO - Marko Grubnić: "Pronašao sam ljubav svog života i siguran sam da ću postati otac!" Rubrika Stars Stars

‘’Moja svadba je dogovarana za taj jedan ljetni period koji nam predstoji i nije ništa još otkazano. Ali problem je što je bio plan da svadba ne bude u Hrvatskoj’’, izjavio je Marko. 

Stilist je sretniji nego ikad a izricanje sudbonosnog da zapravo predstavlja samo formalnost

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

QuaranTEAM... @mr.gurovic #TanningDuringQuarantine 🔥🔥🔥 #StayHome 🙏🏼

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

‘’Želimo jednostavno obilježiti taj dan. Ali neću biti nesretan ako to ne bude moglo biti organizirano onako kako smo mi to zamislili. Naprosto ćemo odgoditi kao što se sve nekako pomaklo, ali evo, desit će se sigurno'', dodao je stilist. 

Kako se radi o ljetnoj svadbi Marko je otkrio kada na sebi neće imati puno odjeće, a nada se kako će svi moći i vidjeti njegov vjenčani outfit. Već je i isplanirao broj gostiju na jednom od najvažnijih događaja u životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flashback 🔥🔥🔥. #Tb to this Crazy pool at Mykonos and my @laurich_ 📸

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

‘’Sigurno neću raditi neku ogromnu svadbu pa da mi 500 ljudi ovisi o tom datumu. Bit će to jedan skromniji broj, ali bit će to onako po mom, kako bih ja to htio'', otkrio je dizajner. 

A svoju ljubavnu bajku sigurno će doživjeti u prisustvu svojih roditelja koji su mu uvijek bili potpora. 

Možda vas zanima Danijela Dvornik, Marko Grubnić i Ecija Ojdanić pokazali su kako lijepe mame imaju Rubrika Stars Stars

''Tata je tu uvijek onaj čvrsti stup obitelji. Jednako sam povezan i s mamom i s tatom samo što nekako mama će uvijek napraviti sve što ja volim i nikad joj ništa nije problem a tata se recimo ne voli slikati'', ispričao je Marko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Precious moments... 🥰 #Family Merry Christmas everyone...💞 #Hohoho🎅🏼

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Svoju sreću, ispričao je stilist, duguje radu na sebi i pozitivnom pogledu na svijet iako je priznao da je u životu imao i faze kad mu nije išlo

‘’Ja sam isto imao faze kada sam mislio da nisam bio toliko sretan. Možda sam okrivljavao i neke druge ljude, situacije, događaje, gradove... To sve pada u vodu kad shvatiš da sreća se ustvari krije u nama, u malim stvarima'', naveo je Marko 

Poručio je kako svatko može ostvariti ono što želi ako zaista vjeruje u to i radi na tome, a najprije, savjetovao je Marko, potrebno je raditi na sebi. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0