Stars

Danijela Dvornik, Marko Grubnić i Ecija Ojdanić pokazali su kako lijepe mame imaju

  • Majčin dan se u većini zemalja obilježava drugog vikenda u svibnju
  • Brojni poznati Hrvati preko društvenih mreža čestitali su svojim mamama, a neke poznate mame i same sebi
  • "Najviše od svega mi je drago da si još tu s nama i da budeš što duže jer dok si tu, još uvijek mogu biti dijete iako sam već baka"

Mame su naše zaštitnice, učiteljice, prijateljice, najbolje kuharice, savjetnice, osobe koje su uvijek tu za tebe, ali i osobe koje mogu nemoguće.  Iako je svaki dan njihov, postoji i jedan koji se već godinama i službeno obilježava. U Hrvatskoj, ali i većini zemalja riječ je o drugoj nedjelji u svibnju, a od ranog jutra društvene mreža ''gore'' od čestitki i slika s najvažnijom ženom u našem životu. Iznimka nisu ni poznati Hrvati i Hrvatice koje su čestitale svojim mamama, a neke od njih su čestitale i sebi kao majkama. 

Možda vas zanima Dirljivo pismo preminuloj majci: 'Ne prođe dan da ne mislim na tebe, nedostaješ mi, mama' Rubrika Life&style Life&style

Danijela Dvornik

Poznata blogerica, i sama mama i baka, objavila je sliku svoje mame Žarke koju dosad nismo imali prilike često vidjeti. Uz sliku je napisala: ''Mojoj mami : Hvala ti što si mi darovala život. Hvala ti što sam takva kakva jesam. Hvala ti na svemu što si mi pružila i što si se trudila da koračam kroz život uspravno i pošteno, širom otvorenih očiju i srca. Hvala ti što si uvijek pomogla i pomažeš. Ne slažemo se uvijek i oko svega, ali i to je dio našeg života. Najviše od svega mi je drago da si još tu s nama i da budeš što duže jer dok si tu, još uvijek mogu biti dijete iako sam već baka.'' Mnogi pratitelji bili su oduševljeni ovom porukom, ali i izgledom gospođe Žarke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Marko Grubnić 

Poznati stilist ne krije koliko je povezan sa svojom mamom Brankom, a njihove slike često imamo prilike vidjeti na društvenim mrežama. Marko je objavio niz slika među kojima su se našle i one sa zajedničkih putovanja te joj je napisao i poruku. ''Hvala ti što si moja najbolja prijateljica, ali najviše od svega hvala ti što me voliš i hvala ti što si moja mama. Da biram, izabrao bih tebe milijun puta. Volim te više nego što mogu objasniti, nedostaješ mi i nadam se da se uskoro vidimo'', poručio je Marko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Nevena Rendeli Vejzović 

Voditeljica i kolumnistica miss7 Bloga, objavila je fotografiju sa svoje tri djevojčice Mare, Leom i Vitom te je napisala: ''Priznajem, nema ništa ljepše od ovakvog buđenja pa makar bilo u 6 i 30 ujutro. Sretan vam Majčin dan, drage mame i pokušajte danas naći malo mira i za sebe.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli) on

Bojana Gregorić Vjezović 

Poznata glumica na Instagramu je objavila fotografiju zagrljaja sa svojom kćerkicom Zoe uz koji je jednostavno čestitala današnji dan te je napisala ''Radost''. Bojana zaista uživa u obiteljskim druženjima sa Zoe te sinom Raulom i suprugom Enesom Vejzovićem, a neke trenutke imamo prilike vidjeti i na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

Ecija Ojdanić 

Glumici Eciji Ojdanić ovaj Majčin dan je zaista poseban jer se susrela sa svojom mamom nakon 96 dana. Objavila je nekoliko fotografija na kojima ona i mama obrađuju vrt  i uživaju u zajedničkom vremenu te je napisala: ''Sretan ti Majčin dan, majčice! Sve što sebi u životu želim jest da svojoj djeci budem takav generator ljubavi, životnog elana, oslonca 24/7, i nepresušan izvor pozitivne energije. I sretan Majčin dan svim mamama! Obavljamo najljepši i najzahtjevniji posao na svijetu!''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Petra Kurtela 

Glumica Petra Kurtela objavila je veselu fotografiju s prvog rođendana sinčića Relje te je napisala da i dalje ne može vjerovati da je danas i njezin dan, a pratitelji su joj ga čestitali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

Photo: miss7/Instagram

Komentari 0