Stars

Marko Grubnić idućih sedam dana poklanja svoje brendirane stvari, hoćeš mu se javiti?

  • Marko Grubnić odlučio je pospremiti ormare što će razveseliti mnoge simpatizere njegovog stila
  • Naime,  modni stilist u idućih sedam dana poklanjat će ponešto iz svoje uglavnom brendirane kolekcije
  • Zainteresirani trebaju pratiti Markove Insta storyje, a prema dosadašnjim reakcijama na ovu gestu, izgleda da će ih biti mnogo

Rijetko tko može ostati ravnodušan na pomno probrane komade odjeće našeg modnog stilista Marka Grubnića. Štoviše, vjerojatno su neke od nas, za sebe ili možda za svog dečka, poželjele koju stvarčicu iz Markovog ormara koju modni stilist uvijek zapaženo iskombinira. Baš takve, sigurno će razveseliti vijest da Marko u idućih sedam dana pratiteljima na Instagramu poklanja nešto iz svog bogatog modnog inventara.

Možda vas zanima Maja Šuput i Marko Grubnić izazvali su niz reakcija svojom usklađenom modnom pojavom Rubrika Stars Stars

‘’Dragi moji, pospremajući danas svoje ormare, shvatio sam da želim opet poklanjati neke svoje stvari... Imam dosta toga što ne nosim, a gotovo je kao novo pa sam odlučio u narednih 7 dana razveseliti neke od Vas raznim poklonima... ‘’, napisao je na svome Instagram profilu Marko. 

Modni stilist je dodao kako će svaki dan objavljivati Instagram storyje u nadi da će se javiti ''netko kome je zaista nešto potrebno odnosno netko kome će njegove stvari služiti''. 

Možda vas zanima Preslatki plavokosi dječačić! Marko Grubnić je objavio sliku iz djetinjstva, bi li ga prepoznala? Rubrika Stars Stars

‘’Ne morate ništa posebno raditi, samo pratite moje storyje i javite se porukom ako Vam se nešto svidi... zaista bih volio da mi se jave ljudi kojima mogu bar malo pomoći i uljepšati dan... Pusa svima...’’, napisao je Marko.  

Markov potez naišao je na oduševljene komentare mnogih zaljubljenica i zaljubljenika u modu, ali i onih koji su prepoznali njegovu nesebičnu gestu. 

‘’Predivno Marko, imaš veliko srce u što nisam nikada ni posumnjala’’, ‘’ Jedva čekam,, meni bi bas uljepšao godinu, a ne samo dan’’, ‘’ Predivno, ti si čovjek velikog srca’’, ‘’Svaka čast Marko, divno je imati takve ljude oko nas’’, samo su neki od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's all about finding the happiness in the chaotic busy day... 🥰 Cheers June...🍹

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Pratitelji koje već dobro poznaju Markovu uglavnom brendiranu odjeću već su se nastojali predbilježiti za neki im omiljeni komad. 

‘’ Bravo Marko! Trebao bih i ja tako, ormar mi puca po šavovima. Btw, ona jedna tvoja majica s medekom mi je top!! Just saying! Pošaljem i ja tebi nešto iz svog ormara, mislim da smo ista veličina! , ‘’ Za mog sina majicu ako može", ‘’ Ja se javljam za torbu!’’ ‘’, Bilježim se za off white majicu’’, pridružili su se neki komentarima na Instagramu.

Možda vas zanima Marko Grubnić otkriva: "Nisam otkazao vječanje, ali pojavio se jedan mali problem" Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I like people who smile when it's raining...☔️

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Ovo nije prvi put da se Marko odlučio na hvalevrijednu gestu, a posljednje darivanje, sudeći prema interesu, njegovi simpatizeri jedva su dočekali.  Vjerujemo kako će dobitnici biti zadovoljni modnim ulovom iz jednog od najoriginalnijih ormara u zemlji.  

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0