Stars
Mark je osvojio četvrti zlatni gumb svojim čarobnim glasom, a nada se da će osvojiti i srce djevojke dobrog karaktera

Mark Bagarić osvojio je zlatni gumb čarobnim glasom, a želi osvojiti i srce dobre djevojke

  • U novoj epizodi showa "Supertalent" izravan ulazak u polufinale osvojio je Mark Bagarić zahvaljujući zlatnom gumbu Janka Popovića Volarića, koji je jednako kao i ostatak žirija bio oduševljen njegovim čarobnim glasom
  • A osim glasa, krasi ga i simpatičan stas te otkriva kako je u potrazi za djevojkom dobrog srca i karaktera
  • Vjerujemo kako će mu se ta želja uskoro i ostvariti!

U četvrtoj epizodi showa "Supertalent" čarobnim glasom pjevač Mark Bagarić oduševio je žiri i osvojio četvrti zlatni gumb od Janka Popovića Volarića. A osim Janka, samouvjerenim je nastupom iznenadio i cijeli žiri koji nisu ni najmanje očekivali da će od njega čuti pjevačku izvedbu. Ovaj 27-godišnjak hercegovačkih je korijena, a odrastao je u Berlinu te tako simpatični naglasak njegovu pojavu čini još originalnijom.

Možda vas zanima Zgodni Ukrajinac koji je Maju Šuput ostavio bez riječi nekad je izgledao puno drugačije Rubrika Stars Stars

Mark je prije nastupa otvorio dušu i priznao da je ono što ga najviše u životu muči to što dosada nije imao djevojku te da još uvijek traga za pravom ljubavi. A nakon emotivnog priznanja uslijedila je izvedba koja je zasigurno osvojila srca cijelog žirija, a vjerujemo i mnogih žena diljem publike i iza malih ekrana. „Kakvo iznenađenje! Iz one ljušture izađe ovaj najljepši glas. Čudo!“, rekla je iznenađena Maja te dodala: „Ta boja glasa je kao da sam slušala najčišći boy bend devedesetih. Ni jedna žena sigurno ne bi odbila da ima muškarca koji bi joj ovako tu i tamo zapjevao“.

Očaranost njegovim nastupom nije skrivala ni Martina koja mu je komentar uputila na njemačkom jeziku te tako ugodno iznenadila sve svojim odličnim naglaskom. A Janko kojemu je Mark najviše zahvalan jer mu je osigurao direktan put u polufinale kazao je: „Meni je u Supertalentu super ta stvar, kada ne očekuješ od kandidata da razvali, a on razvali i onda još uz to znaš da nije dobio pravu priliku, a više nije mladi muzičar i baš bi mu dobro došao jedan poticaj. Tako sam ja nešto razmišljao i odlučio sam vama dati jedan mali poticaj."

Bianca Kolompar i Roman Brnad Možda vas zanima Supertalent počeo burno: bujna violinistica Bianca i njezin suprug izvrijeđali žiri Rubrika Life&style Life&style

Za Večernji list je otkrio detalje iz privatnog života, ali i planove i želje nakon “Supertalenta”: "Moram priznati da nisam očekivao zlatni gumb. Na Supertalent sam došao kako bih mogao dati sve najbolje od sebe i na kraju sam osvojio zlatni gumb, što je za mene bilo veliko iznenađenje, rekao je Mark koji se za svoj nastup počeo intenzivno pripremati nekoliko tjedana prije audicije, no kako je priznao, pripreme mu nisu bile teške budući da ima iskustva s pjevanjem, a glazbu voli još od djetinjstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mark Bagarić (@markbagaric)

"Ljubav prema glazbi se rodila, rekao bih, kad sam imao šest ili sedam godina. Od tad je glazba sastavni dio mog života, a kroz vrijeme je ta ljubav rasla, sve dok nisam zaključio ne samo da je ona dio mog života već i da mi daje samopouzdanje i snagu", otkrio je Mark i rekao kako nije imao problema s odabirom pjesme za audicijski nastup jer je znao da će to biti skladba omiljenog mu pjevača Briana McKnighta.

Maja Šuput je ostala bez riječi kad je vidjela apolonsko tijelo i akrobatske vještine Olega: "Jesi li oženjen" Možda vas zanima Maja Šuput je ostala bez riječi na apolonsko tijelo i akrobatske vještine Olega: "Jesi li oženjen?" Rubrika Stars Stars

Također Mark je već nastupao i u njemačkoj verziji showa u koju se prijavljuju kandidati iz cijele Njemačke i šire pa je prijašnje iskustvo veoma pomoglo i u audiciji na Supertalentu. Najveća podrška su mu roditelji i prijatelji, no uz njih veliku podršku pronalazi i u samoj glazbi koja mu je, ističe, postala sastavni dio života. Također, osim što mu je najveća životna inspiracija glazba, Mark kaže da govori čak šest jezika - hrvatski, njemački, engleski, španjolski, francuski i japanski. Pravi lumen! 

Photo: NovaTV

Komentari 0