Stars

Zgodni Ukrajinac koji je Maju Šuput ostavio bez riječi nekad je izgledao puno drugačije

  • Ukrajinac Oleg Tatarynov privukao je veliku pažnju publike i žirija tijekom svog nastupa u showu "Supertalent"
  • 32-godišnji akrobatski plesač radi i kao model te se ne libi često pokazati isklesani torzo
  • Oleg je otkrio kako se plesom na šipci počeo baviti prije pet godina, a tada je izgledao potpuno drugačije

Jedan od natjecatelja showa "Supertalent" koji je privukao veliko zanimanje publike, posebno ženskog dijela je Oleg Tatarynov. Ukrajinac sa španjolskom adresom ostavio je Maju Šuput bez riječi čim je izašao na pozornicu, a nakon što je čula da dijeli prezime s njezinim suprugom Nenadom udijelila mu je i komliment kako "ima i tijelo kao da je Tatarinov". Nije ga propustila upitati ni je li oženjenin ili u vezi, a nakon što je zgodni 32-godišnjak rekao kako je slobodan, zasigurno su se razveselile brojne djevojke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oleg Tatarynov (@olegtatarynov)

Maja Šuput je ostala bez riječi kad je vidjela apolonsko tijelo i akrobatske vještine Olega: "Jesi li oženjen" Možda vas zanima Maja Šuput je ostala bez riječi na apolonsko tijelo i akrobatske vještine Olega: "Jesi li oženjen?" Rubrika Stars Stars

Tatarynov je izveo akrobatsku točku na šipci u zraku, što je oduševilo žiri, pa čak i jednu od najzahtjevnijih članica Marinu Tomčić koja mu je rekla kako je njegov nastup bio jedan među 10 najboljih nastupa u njezinih pet sezona emisije. Publika je također bila oduševljena te se prolomio gromoglasan pljesak i nekoliko vrisaka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oleg Tatarynov (@olegtatarynov)

Njegove nove obožavateljice razveselit će se kad saznaju da Oleg uz akrobatski ples u zraku radi i kao model te da je njegov Instagram prepun fotografija na kojima je oskudno odjeven. Kaže da je plesati na šipci počeo prije pet godina, a njegove obožavateljice raspametiti će se kad čuju kako Oleg radi i kao model.

Mlada Anatacha ganula je žiri i publiku pjevanjem, ali i životnom pričom. "Ne tucite svoju djecu" poručila je roditeljima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oleg Tatarynov (@olegtatarynov)

No, na početku karijere Oleg je izgledao potpuno drugačije nego danas. Nije imao bujne kovrče pa se na njegovim starim fotografijama čini kao da se radi o drugom muškarcu. Naravno, isklesanim torzom mogao se pohvaliti već godinama prije, a ne libi se i pokazati ga vrlo često na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oleg Tatarynov (@olegtatarynov)

Možda vas zanima Nije to što misliš! Djevojčica je za zadaću predala bizaran crtež mame na poslu: "Želim biti poput mame!" Rubrika Life&style Life&style

Akrobatski ples nije zasigurno nije lagan, a Oleg je otkrio i kako je u prošlosti pretrpio teške tjelesne ozljede prilikom pada s visine od 6 metara, a svaki njegov nastup je novo suočavanje s opasnošću. Premda je strah neminovan, ono što ga ohrabruje je publika koja ga svojim ovacijama potiče da i dalje radi ono što voli i u čemu uživa.

Photo: Instagram@olegtatarynov

Komentari 0