Stars 10. lipnja 2020.

Mario Valentić šokirao fanove: Ostao bez prednjeg zuba pa pjevao Thompsonove Čavoglave!

Pixsell/SanjinStrukic.
  • Zvijezda showa "Tvoje lice zvuči poznato" zapjevala je Čavoglave u svojoj kupaonici i to bez desne 'jedinice'
  • Nije poznatio kako je Mario ostao bez zuba, ali je vrlo brzo potražio pomoć stomatologa
  • Kratko razdoblje 'propuha među zubima' iskoristio je za šalu i duhovite objave na društvenim mrežama

Glumac, voditelj i profesior kineziologije, Mario Valentić, iznenadio je svoje pratitelje na društvenim mrežama. Naime, na Instagramu je objavio video u kojem pjeva Čavoglave, pjesmu Marka Perkovića Thompsona, a pritom naglašava detalj da je ostao bez - prednjeg zuba.

Kraći video počinje kadrom iz Valentićeve kupaonice, potom se on pojavljuje u kadru i viče "Za dom" te sam sebi odgovara - "Spremni!" I potom počinje pjevati Čavoglave, oponašajući prepoznatljivi 'hrapavi' Thompsonov glas. Pritom je gestikulacijom cijelo vrijeme naglašavao kako mu nedostaje jedan prednji zub - desna 'jedinica'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ulazak u 3. denticiju #fun

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on

Valentić, zvijezda showa "Tvoje lice zvuči poznato" i glumac u seriji "Zabranjena ljubav", nije otkrio kako je ostao bez prednjeg zuba, ali je očito sve okrenuo na zafrkanciju. Ipak, "propuh" između zubi nije dugo trajao jer je vrlo brzo glumac potražio pomoć stomatologa i pritom sa zubarskog stolca objavio - vjerojatno posljednju u seriji - fotografiju na kojoj mu "nisu svi zubi na broju". 

 | Autor:   

Možda vas zanima... 'Tvoje lice zvuči poznato' vraća se na male ekrane, a znamo i koji nas kandidati očekuju Rubrika Stars Stars

Komentari 0