Stars

Marijana Mikulić više ne može skrivati sretnu vijest

Miss7 ekskluzivno doznaje: na putu je još jedna celebrity beba! Glumica Marijana Mikulić u 36-oj godini čeka treće dijete

Poznata glumica Marijana Mikulić u 36-oj godini čeka dijete! Ushićeno nam je to sama potvrdila. "Na jesen stiže beba broj 3, jako smo sretni, a i moj se trbuščić se već polako nazire!" - ekskluzivno je za miss7 izjavila presretna glumica. 

Mama od formata uz glumačku se karijeru maksimalno posvećuje i odgoju svoje djece, pa je nedavno baš u priči za miss7 otkrila kako joj je na prvom mjestu i najdraža ipak uloga majke, te se iznimno veseli i ovom novom pojačanju u obitelji! Tako će ova jesen za Marijanu biti prepuna slavlja - osim što čekaju bebu, ona i suprug proslavit će i 13 godina braka. Suprug Josip izvanredni je profesor i pročelnik katedre za turizam na Ekononskom fakultetu u Zagrebu, a Marijana, inače rodom iz Širokog Brijega, zaposlena je u kazalištu Trešnja. Trudnoća joj neće biti prepreka da se poslu iz snova posveti sve dok joj drugo stanje to bude dopuštalo.

"Normalno igram sezonu do kraja, super se osjećam. Grozan period mučnina i umora lagano završava" rekla je.

Marijana već ima dva sina, no očekuje li ovaj put djevojčicu ili dječaka još ne želi otkriti! A sinovi, Andrija koji ima 4 i pol godina i 9-godišnji Ivan jako se vesele braci ili seki - otkrila nam je Marijana. 

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram

Komentari 0