Stars

Marijana Batinić podijelila fotografiju slatkog sna svoje bebice: "A do prije par minute opći kaos!"

  • Marijana Batinić u rujnu je prošle godine postala majka još jednog malenog anđela, kćerkice Roze
  • No, beba kao i svaka druga pomalo nemirna, jučer je mami priredila koncert iz sveg glasa
  • Marijana se pohvalila fotografijom kako se Roza nakon izvedbe umorila i slatko utonula u san

Sigurno svaka majka zna s kakvim slatkima brigama se Marijana Batinić muči. U svojoj Instagram objavi požalila se kako im je njihova šestomjesečna beba priredila pravi operni koncert od trajanju od dva sata, svaka čast Marijani na jakim živcima, vjerujemo kako bebici ni Andrea Bocelli nije ravan.

No, nakon bure uvijek dolazi lijepo vrijeme, a u ovom slučaju miran san bebe. Pa tako se i Marijana pita:

"Ima li ljepšeg prizora od bebe koja slatka sniva? A do prije par minuta opći kaos. Dan koji je romantično započeo umivanjem u cvijeću, završio je dvosatnim koncertom kojim nas je počastila ova grlena pjevačica. Garant iznad 120 decibela. Posramila bi i pneumatski čekić."

Marijana Batinić na iznenađenje mnogih više neće voditi ‘Ljubav je na selu', a otkrila je i razlog

Marijana Batinić raznježila je svoje pratitelje emotivnom objavom i fotkama s kćerkicom

Jedna pratiteljica nasmijala nas je komentarom "Svaka čast na hrabrosti za fotku s upaljenim blicem", a Marijana joj je odgovorila "Znaš šta bojala sam se, ali morala sam ovjekovječiti trenutak kad je zaspala za uspomenu": Druga joj je odgovorila "Neka, neka imati će jaka pluća, sad bi ti odmarala.", a tko nebi odmarao svetom nedjeljom i to na Cvjetnicu? No, mame nikad nemaju mira i njih se ne pita koji je dan i doba dana. 

Možda vas zanima Marijana Batinić raznježila je svoje pratitelje emotivnom objavom i fotkama s kćerkicom Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram

Komentari 0