Stars
Maja Šuput

Maja Šuput za Miss 7 o Bloomu, zašto je odlučila pokloniti njegovu robicu i tko će ju dobiti

  • Vijest o tome kako Maja Šuput poklanja robicu sinčića Blooma zapalila je naše društvene mreže, a objava je u jedan dan prikupila nekoliko tisuća komentara i lajkova
  • I dok neki hvale Majin potez i komentiraju kako ima veliko srce, ima i onih koji u svemu nađu skrivene motive pa je između dvije grupe brzo nastala rasprava o tome kome i na koji način bi pjevačica trebala darivati robicu
  • Odlučili smo kontaktirati Maju i saznati detalje o ovom simpatičnom giveawayu, a usput nam je otkrila kako izgledaju dani s malim Bloomom te što joj je najveći izazov u roditeljstvu

Svi koji prate Maju Šuput znaju koliko često pjevačica poklanja stvari iz svoje garderobe, a prije ljeta je napravila prvi giveaway s robicom malog Blooma koji je tada imao tek koji mjesec. Prije nekoliko dana obitelj Tatarinov proslavila je Bloomovih sedam mjeseci, a mama Maja je na svom Instagramu objavila kako ponovno daruje njegovu robicu jer je prerastao i ovu veličine od 3 do 6 mjeseci. 

Možda vas zanima Maja Šuput poklanja svu markiranu robicu koju je Bloom prerastao: "Nadam se da ću usrećiti neku bebu" Rubrika Stars Stars

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Objava je u manje od dva dana prikupila gotovo 30.000 lajkova i na tisuće komentara, a Maja je napisala: "Danas sam odlučio opet pokloniti robicu koju sam prerastao 👶👕👔👚( 3-6 m) Zato ekipa kreće GIVEAWAY 💞". Nadam se da ću usreciti neku bebu kojoj treba."

Najavila je i kako nagradna igra traje do ponedjeljka te pitala "Tko želi?"

Maja Šuput sredila sina za prvi spoj, šarmu malenog zavodnika jednostavno je nemoguće odoljeti

A sudeći po tisućama komentara i reakcija - želi puno njih. I dok neki hvale Majin potez i komentiraju kako ima veliko srce, ima i onih koji u svemu nađu skrivene motive pa je između dvije grupe brzo nastala rasprava kome i na koji način bi pjevačica trebala darivati robicu svog sina. Odlučili smo kontaktirati Maju i pitati je ono o čemu spekuliraju svi - zašto i za koga radi ovu akciju?

"Kad se Bloom rodio, kupila sam mu abnormalno previše robe"

Pjevačici darivanje robe nije nova stvar te je do sada već imala brojne giveawaye u kojima bi dijelila svoje haljine.

"Kroz sve ove godine, kako imam puno garderobe koju zbog svog posla često obučem jednom, najviše dva put, kroz svoj sam Instagram često djelila haljine."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Na taj način, kaže, želi se odužiti za lojalnost svojim Instagram prijateljima i ljudima koje svaki dan na neki način pušta u svoj život. Na ideju o Bloomovom giveawayu došla je kad je shvatila koliko robe zapravo ima te ju je htjela darovati nekome kome treba.

"Kako se Bloom rodio, em što je dobio puno robe, em što sam ja u onom prvom valu kupila abnormalno previše robe, iako su mi svi rekli da ne treba. Ali kad kupuješ prvi put stvarno ne znaš što je doista potrebno i koliko će to trajat. Tako da sam nakon prvog tromjesečja odlučila darivati nekoga kome je potrebno i napravila sam giveaway njegove robe."

Možda vas zanima Maja Šuput otkrila je svoju odluku o tome hoće li maleni Bloom dobiti brata ili sestru Rubrika Stars Stars

Na pitanje kako uopće, između tisuće prijavljenih, izabere onoga kome će poslati robicu, kaže kako bi voljela da ju pokloni nekome kome stvarno treba. Iz tog razloga se na prošlom darivanju odlučila za dvoje ljudi koje joj je najviše pratitelja predložilo, a radi se o osobama koje se bave humanitarnim radom i koje su znale kome u njihovoj okolini i ljudima s kojima su u kontaktu najviše treba. 

Ovoga puta robicu veličine 3-6 mjeseci poklonit će jednoj bebi koja će dobiti body, trenirke, hlače, košulje i sve što joj za tu sezonu treba. 

"Naravno da planiram feštu za prvi rođendan, pa mi slavimo svaki dan!"

Kako je Bloom prije nekoliko dana proslavio svoj sedmi mjesec, pitali smo Maju planira li već feštu za onaj veliki, prvi rođendan. 

"Pa kakvo je to pitanje planiram li slavlje za prvi rođendan - mi koji slavimo i mjesečnice! Da budem iskrena, slavimo mi svaki dan pa bih ja najradije slavila i dane i tjedne. Tako da da, naravno da planiram feštu za prvi rođendan, al' eto, imamo još neko vrijeme do tada. Do tad ćemo se mi još puno nafeštat, do tog prvog rođendana", smije se i komentira Maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Od jutra, od kad on otvori okice i promrmlja 2-3 riječi soba postaje prepuna ljubavi. Dijete se smije od tog trena i samo bi se grlilo, ljubilo, mazilo, igralo, jedna nevjerojatna doza pozitivne energije, prepune ljubavi. Ta jutra su senzacionalna" - Majina sreća i ljubav dok priča o sinčiću i tome kako provode dane osjeti se u svakoj riječi.

"S druge strane, navečer prije spavanja, to kako meni samo utone u san u zagrljaju, bez uspavljivanja, to je zaista senzacija. Jako puno momenata u danu je koje jednostavno obožavaš."

Na pitanje što joj je do sada predstavljalo najveći izazov u roditeljstvu, Maja kratko razmišlja pa zaključuje kako srećom neke veće izazove i nisu imali budući da je Bloom dobra i zdrava beba. 

"Najveći izazov mi je kad odem u subotu po noći pjevat i gledam 500 puta na sat kad ću doći doma da ga zagrlim. Olakotna okolnost mi je što on spava i  nema ni pojma da me nije bilo. Meni je uvijek ljepše kad sam doma i kad ga gledam kako lijepo i lagano sniva", zaključuje razdragano Maja.

Photo: Instagram@mollyemrick

Komentari 0