Stars

Maja Šuput nije podbacila ni novogodišnjim outfitom: Pogledaj rozo-ljubičastu kombinaciju!

  • Maja Šuput za doček Nove godine nastupala je u Vodicama
  • Za veselu slavlje odabrala je i prigodnu haljinu sa šljokicama
  • Ružičasta haljina koju je upotpunila s plavo-ljubičastim modnim dodacima savršeno joj je pristajala

Maja Šuput Novu godinu dočekala je radno, ali i savršeno sređena, kao i uvijek. Na svojem Instagramu objavila je svoj novogodišnji outfit koji je odabrala za doček Nove 2022. Nastupala je u Olympia Sky hotelu u Vodicama pred mnogobrojnim gostima.

Maja je i inače poznata po svojim ekstravagantnim kombinacijama koje obožava odijevati za nastupe. Ovaj put za nastup, Maja je odabrala pravu „party“ haljinu u veseloj boji. Kratka i otvorena ružičasta haljina sa šljokicama na sebi je imala dodatak tila i srebrni šljokičasti remen.

Maja je ovu kombinaciju upotpunila plavom Dior torbicom i visokim plavo-ljubičastim čizmama. Outfit joj je savršeno pristajao, a Maja je u njemu u pravom veselju ušla u novu godinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Prinove u obitelji domaćih zvijezda Možda vas zanima U obitelj 15 domaćih zvijezda 2021. stigla je prinova, godinu će pamtiti po lijepome! Rubrika Stars Stars

U opisu niza fotografija Maja je napisala kako je spremna za najluđi party u godini: „So ready for the biggest party this year“. Oduševljeni komentari odmah su počeli stizati, a brojni obožavatelji pohvalili su njen styling i poželjeli joj sretnu Novu godinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Maju su u Vodice dopratili i suprug Neven Tatarinov, kao i njihov sin Bloom. Maja je na svojem Instagram storyju podijelila i dar koji je maleni Bloom dobio povodom svoje prve proslave Nove godine.

Možda vas zanima Maju Šuput ganuo je poklon za koji je zaslužan Bloom: "Rasplakala sam se k'o nikad!" Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@realbryannaalexis
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • korisnik_1

    Neven?