Stars

"Ma lažeš da ovako izgledaš!" Iva Šarić pokazala liniju tri mjeseca nakon poroda i pratitelje ostavila u nevjerici

  • Sportska modna kombinacija u kojoj je manekenka Iva Šarić pozirala za fotografiju koju je objavila na svom Instagramu uspješno je privukla i našu pažnju
  • Kratki top i uske tajice otkrili su kako 32-godišnjakinja ima doista zavidnu liniju koju je postigla tri mjeseca nakon rođenja sina Adriana
  • Isto su zamijetili i njezini brojni obožavatelji, koji su je obasuli komplimentima na račun izgleda, ali i čuđenjem zbog brzog vraćanja na "staru liniju"

Manekenka i voditeljica Iva Šarić objavila je na Instagramu vlastitu fotografiju s ciljem da se pohvali novom frizurom. Ipak, pažnju njezinih pratitelja privukla je zavidna linija koju je 32-godišnjakinja demonstrirala odjevena u kratki top i tajice.

Naime, manekenka je početkom travnja rodila svoje treće dijete, sina kojemu je s partnerom Brunom Petkovićem nadjenula ime Adrian, a mnoge je zadivio kratki vremenski rok u kojem je stesala liniju.

Možda vas zanima Iva Šarić i Bruno Petković dobili su sina, malog Adriana nogometaš je već držao na rukama Rubrika Life&style Life&style

"Top", "Ma lažeš da ovako izgledaš", "Ženo, savršenstvo si", "Najljepša na ovim prostorima", "Blago Bruni!", "Gledajte kako izgleda žena s troje djece, kao avion", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave. Istu su komentirale i brojne dame, koje su baš poput Ive, svojevremeno bile okrunjene titulom ljepote.

"Loša si mamice da je to čudo", u šali joj je napisala bivša miss Hrvatske Universe Ivana Paris, dok je nekadašnja miss Hrvatske Antonija Bračulj konstatirala: "Da te sretnem negdje u gradu i da te ne znam, ne bi rekla da si mama troje djece. Znači curetak."

Tatjana Dragović pozirala s kćerkom maturanticom, a komplimenti se nižu: Kao sestre ste!

Imam 34 godine i šest sinova, a trenutno sam trudna sa sedmom bebom, nadam se da je to djevojčica Možda vas zanima "Imam 34 godine i šest sinova, a trenutno sam sedmi puta trudna i nadam se da je djevojčica" Rubrika Life&style Life&style

Manekenka je potom objavila i prvu fotografiju najmlađeg sina, odnosno njegovih nožica. Podsjetimo, uz Adriana, Iva je majka 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona, dvojice dječaka koje je dobila u braku s bivšim nogometašem Jerkom Lekom. Fotografije dječaka rado dijeli na društvenim mrežama te ne skriva koliko uživa u majčinstvu.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0