Stars

Lucy Liu pojavila se u javnosti sa sinom i oduševljeni smo koliko imaju sladak odnos

  • Poznata glumica Lucy Liu dobila je svoju zvijezdu na Stazi slavnih, a na svečanost je stigla u pratnji obitelji
  • Pratnja koja je ukrala pozornost bio je njezin trogodišnji sinčić Rockwell Lloyd
  • Surogat majka rodila je malenog Rockwella 2015. godine

Glumica koja se proslavila ulogama u filmovima 'Charliejevi anđeli', 'Kill Bill' te serijama 'Ally McBeal' i 'Sherlock i Watson' prije nekoliko dana dobila je svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Lucy Liu (50) za tu prigodu je odjenula dugu svilenu haljinu na jedno rame, ukrašenu cvjetovima u ružičastoj i plavoj boji. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Na svečanosti su joj se pridružile Cameron Diaz, Drew Barrymore i Demi Moore, s kojima je prije 18 godina snimila uspješan film 'Charlijevi anđeli', koji je nastavak dobio tri godine kasnije. Iako ih nemamo priliku često vidjeti zajedno, slavna trojka je i dalje nerazdvojna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on

Možda vas zanima Ovako ćeš biti mirisna i svježa cijeli dan - čak i kad krenu paklene vrućine Rubrika Beauty Beauty

Osim kolegica, uz Lucy je, kao potpora, bila i njezina obitelj. Posebnu pažnju je privukao njezin sinčić Rockwell, kojeg joj je rodila surogat majka u kolovozu 2015. godine. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Slavna glumica svoj ljubavni život drži podalje od očiju javnosti, no u prošlosti ju se povezivalo s biznismenom Noamom Gottesmanom, glumcem Willom McCormackom i redateljem Zachom Helmom. A da je postala majka, sama je objavila na svom Instagram profilu uz sliku ispod koje je pisalo: ''Upoznajte malog muškarca u mom životu, moj sin Rockwell Lloyd Liu!''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on

Iako slavnu mamu i sinčića nemamo često prilike vidjeti u javnosti, Lucy s vremena na vrijeme na svom Instagram profilu objavljuje slike preslatkog dječačića. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0