Stars

Ljupka Gojić Mikić mora srušiti terasu svoje slastičarnice! To je odluka Grada...

  • Ljupka Gojić Mikić požalila se da će morati srušiti terasu svoje slastičarnice
  • Ta je posljedica stigla kao odluka Grada zbog novog zakona 
  • Terasa bi trebala otići zbog tri parkirna mjesta u blizini

Ljupka Gojić Mikić na svome se Instagramu požalila da će morati srušiti terasu svoje slastičarnice Jolie Petite Patisserie na zagrebačkoj Knežiji zbog odluke Grada. Razlog su tri parkirna mjesta u blizini, kako je napisala na svojim storyjima.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Nekadašnja manekenka prije nekoliko je godina u ulici Tina Ujevića otvorila slastičarnicu Jolie Petite koja je vrlo brzo postala poznata po vrlo originalnim i estetski sjajnim kolačima. Pratiteljima, ali još više i posjetiteljima koji su uživali ne samo u slasticama nego i u terasi punoj zelenila sada je poručila da će morati srušiti malenu terasu zbog novoga zakona i nekoliko parkirnih mjesta. Ona i drugi ugostitelji takvo su rješenje dobili odlukom Grada.

Možda vas zanima Ljupka Gojić Mikić oduševila pratitelje prekrasnim fotkama s obiteljskog putovanja po Italiji Rubrika Stars Stars

Ljupka koja je odrasla u ovom kvartu je napisala: "Godinama se pitamo (35 godina sigurno) čemu ovo služi na Knežiji, niti je parking, niti dječje igralište, niti zelena oaza", i pokazala video na Instagram storyju.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Nakon toga je pokazala o svoju terasu koja bi se trebala srušiti i koja se nalazi u blizini "100 metara dalje, ali ova zelena oaza se trebala srušiti zbog tri parkirna mjesta", dodala je označivši svoju slastičarnicu. "Je li sad bolje, ljepše, ili kao društvo nešto krivo radimo?", upitala je Ljupka. Ipak, odluka o službeno donesenom Zakonu još se čeka. Sve to dolazi i nakon dvije posljednje godine koje su bile teške za ugostiteljstvo.

Ljupka Gojić Mikić Možda vas zanima Naša slavna manekenka objavila preslatku fotografiju iz mladosti, prepoznaješ li ju? Rubrika Stars Stars

Ljupka i suprug Mihael Mikić sa svoje su se tri kćerkice prije nešto više od tri godine vratili u Hrvatsku nakon deset godina života u Japanu gdje je Mihael igrao nogomet. 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0