Stars

Ljudi su na selfiju JLo iz kućne teretane ugledali manijaka koji je uhodi

  • JLo stavila je na Instagram selfie, a fanovi su se zabrinuli zbog nepoznatog muškarca u pozadini
  • Čovjek s maskom preko lica viri kroz njezin prozor i teško ga je primijetiti - Jennifer ga nije vidjela iako je samo nekoliko metara od nje
  • Možda se čovjek tamo zatekao slučajno, a možda nije. Prizor, priznajemo, malo plaši 

"Što je s čovjekom u pozadini, ispred njezine spavaće sobe?", "Tip u pozadini djeluje zastrašujuće" bili su neki od komentara fanova pjevačice i uslijedilo je mnoštvo špekulacija o čemu je zapravo riječ?

Možda vas zanima Ove tri stvari svaka žena treba u svom ormaru ovog proljeća Rubrika Life&style Life&style

Nama baš ne izgleda kao spavaća soba, iza Jenn koja stoji ispred velikog ogledala vide se sprave za vježbanje (valjda nema tako mali stan da sprave ima u spavaćoj sobi?), a ona je napisala "Ono što ti nije izazov, neće te ni promijeniti". Ili... ako se stvarno ne namučiš vježbajući, ništa od tih mišića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you… #CamoFriday @niyamasol 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Misteriozni lik pokrenuo je lavinu maštovitih teorija jer doista se na slici, kad se ona jako poveća, vidi stvarni, živi čovjek u pozadini. Pa se od perača prozora koji nosi masku zbog korone došlo do luđaka koji se prikrada pjevačici sa, pretpostavlja se, zlim namjerama. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Nakon puno nagađanja, misterij manijaka koji špijunira pjevačicu kroz prozor riješio je "izvor blizak Jennifer i njezinom zaručniku Alexu Rodriguezu" navodi E! News. Ispalo je da je čovjek koji se vidi tek netko s kim je Rodriguez bio na video chatu. 

Ured slavnog para povezan je s dvoranom za vježbanje i dijeli ga samo zavjesa. Kad je Alex bio na Zoomu, odraz se vidio u ogledalu i ako se pažljivije promotri, vidi se i sportaševa ruka u plavoj majici. Sjedi za stolom, s velikim ekranom ispred sebe na kojem se vidi čovjek s kojim priča. I koji nema masku nego u tom času drži ruku na ustima. 

Misterija riješena...

 

Photo: Instagram@jlo

Komentari 0