Stars

Ljepotica i veća od mame, a tako su slične: Tončica Čeljuska objavila sliku s prekrasnom kćeri Anuškom

  • HRT-ova voditeljica pratitelje je iznenadila fotografijom na koje od nje inače nismo navikli
  • Pozirala je sa svojom divnom kćeri Anuškom, a uz fotografiju je stavila stihove Petra Graše
  • Ne možemo poreći sličnost voditeljice i njezine atraktivne kćeri, kao da su sestre

Tončica Čeljuska, voditeljica HRT-ove emisije "U svom filmu", svoje je pratitelje na Instagramu iznenadila zadnjom fotografijom na društvenoj mreži. NIsmo navikli na ovakve fotografije voditeljice, koja inače dijeli fotografije iz studija sa svojim dragim gostima.

Ovog puta ugodno nas je iznenadila podijelivši na Instagramu fotografiju na kojoj je pokazala svoju prekrasnu kćer Anušku. Voditeljica je pozirala zajedno sa atraktivnom kćeri, a fotografiju je popratila tekstom pjesme Petra Graše "Ljubav sve pozlati". Ne možemo zanemariti sličnost voditeljice i njezine kćeri, a isto su odmah primijetili i brojni pratitelji. U komentarima su bile obasute komplimentima. "Predivne ste", "Ljepotice", "Kao sestre ste", "Ljepotica kao i mama" pisali su oduševljeni komentatori.

Možda vas zanima Tončica Čeljuska nije mogla poželjeti ljepši božićni poklon: stigla je unučica Rubrika Stars Stars

28-godišnja Anuška živi u Švicarkoj sa suprugom i kćeri Amelie koja je njihov život uljepšala prije tri godine. Sretnu objavu ponosna baka Tončica podjelila je tada u svojoj emisiji "U svom filmu" i na Facebooku. "Moj život je od ovog Božića bogatiji za jednu novo voljeno biće, jednu preslatku curicu... na svijet je došla moja unučica, malena Amelie, najljepši Božični poklon koji sam ikada dobila" -  napisala je tada u opisu fotografije na kojoj pozira u naručju s malenom unukom.

 | Autor:

Voditeljica dnevnika otvorila Instagram i iznenadila nas izdanjima u kakvima je nismo naviknuli vidjeti

Tončica ima i mlađu kćer Tihanu, a obje je dobila u 17-godišnjem braku sa Zlatkom Čeljuskom, od kojeg se razvela prije više od osam godina.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

 

Photo: Instagram@toncicaceljuska

Komentari 0